WONEN

Woonbeurs 2014: random shots

Op de Woonbeurs is veel meer te zien dan alleen de mooi ingerichte huizen van de woonbladen. Woonmerken en –winkels laten op de beurs hun nieuwste collecties zien en maken daar écht wat moois van. In deze post laat ik jullie zien wat voor moois ik tegenkwam. Later volgen nog de woonbeurshuizen van vtwonen en ariadne at Home.

Bijzonder behang van Eijffinger in mooi ingerichte kamers. Vooral de lamp vind ik erg mooi. Door prints en accessoires in dezelfde kleuren te kiezen als het behang blijft het een rustig geheel. Je kunt dus best wat aan de muur hangen tegen een wand met behang.

De stand van Karwei was ingericht door Stylecookie. Erg leuk! Met een slaapkamer, studeerkamer, badkamer en woonkamer was er een echt huis gecreëerd. Hier was de studeerkamer mijn favoriet. Wat een goed idee om een vakkenkast te maken tegen een wand met een behang met en zwart-wit bloemenprint. In de badkamer vond ik vooral de witte tegels heel mooi.

Bij de stand van Eigen Huis & Interieur zag ik de nieuwe collectie woonitems van het blad. Mooie vormen en frisse kleuren. Mijn oog viel ook op het mooie boeket: prachtige kleuren tegen de blauwgrijze wand.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Eva
  8 oktober 2014

  Die muurkleuren die bij de laatste set foto’s zitten zijn echt prachtig! Goed voor wat inspiratie voor onze woonkamer metamorfose :)

 • Reageren
  Angelina
  8 oktober 2014

  Mooie foto’s meid!!

 • Reageren
  Jorian
  8 oktober 2014

  Goeie foto’s heb je gemaakt! :) Op naar volgend jaar.

 • Reageren
  Juudith
  13 oktober 2014

  Mooie foto’s!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up