WONEN

Woonbeurs 2013: 101 woonideeën

Het ‘Woonbeurshuis’ van 101 woonideeën was dit jaar niet echt een huis, maar allerlei verschillende kamertjes waar je doorheen kon lopen. Het gaf mij een soort ‘Ikea-gevoel’, overal even lekker gluren. Niet alles in dit kleurrijke geheel – ingericht door de dames van Stylecookie – was mijn smaak, maar er zaten zeker een heleboel fijne en inspirerende ideeën in. Wat dacht je van een enorme vakkenkast als inspiratiewand, oude koffers als plantenbak en een logeerbed in de kast? Enjoy! :)

 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Lotte
  14 oktober 2013

  Ik ben verliefd op die vakkenkasten, maar dat logeerbed is ook leuk gevonden! Schitterende plaatjes weer en volop inspiratie. Ik krijg spontaan zin om mijn huisje opnieuw in te richten. :)

 • Reageren
  MySimplySpecial
  14 oktober 2013

  Leuk om te zien!

 • Reageren
  Sylvias
  14 oktober 2013

  Zitten mooie dingen tussen, vooral dat koffertje met die cactussen erin is leuk :)

 • Reageren
  Simone
  14 oktober 2013

  Jammer genoeg heb ik de beurs gemist dit jaar maar dat ziet er goed uit!

 • Reageren
  Dita
  15 oktober 2013

  Die koffer als plantenbak vind ik erg leuk!

 • Reageren
  Maura - YLT
  15 oktober 2013

  Oooh zo’n vakken kast is leuk! En ik houd echt van dat industriële met steigerbuizen. Ik heb zo’n oude koffer voor mijn “herinneringen” van vroeger (tekeningen, rapporten, zwemdiploma’s, dagboeken enzo haha)

 • Reageren
  Angelina
  15 oktober 2013

  Hele fijne foto’s meid!!

 • Reageren
  Con leche
  15 oktober 2013

  Ik vind ook niet alles even leuk, maar er zit zeker mooie inspiratie bij!

 • Reageren
  LNNK
  22 oktober 2013

  Fijne inspiratie!

 • Reageren
  Eva
  27 oktober 2013

  Te leuk allemaal!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up