Wie is Mliees?

Ha, je klikte vast op mijn naam om meer over mij te weten te komen. Dat snap ik. Stiekem vind ik dit zelf altijd de leukste stukjes om te lezen op blogs, dus daar gaan we:

Hi! Mijn naam is Marlies en ik woon met man Jasper en dochter Madée (december 2016) in Zwolle. Ik ben verliefd op, zo niet verslaafd aan: fotografie, schrijven, styling, interieur, tijdschriften, cheesecake, thee, bloemen en confetti. Het liefst ontdek ik, gewapend met mijn camera, nieuwe steden en de leukste hotspots. Maar ik ben ook een echte huismu(t)s, het is fijn om thuis te komen en te zijn. In ons jaren-30-huis creëer ik vaak nieuwe stylinghoekjes, maak ik DIY’s of drink ik liters thee met zelfgebakken taart. Dit alles deel ik hier op mijn blog: Mliees (je spreekt het uit als [mm-lies]), een afkorting van mijn naam.

Mijn stijl laat zich het best omschrijven als een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef groen. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal (op de kop getikt door manlief via Marktplaats) en nieuwe designs van Scandinavische merken. Ons huis voelt kaal zonder bloemen, dus meestal vind je een boeket met losse bloemen op tafel of verdeeld over meerdere vaasjes in het huis. Het liefst maak ik overal een groot of klein feestje van: een cadeautje wordt mooi ingepakt, ik vind het heerlijk om de tafel mooi te dekken en je vindt in ons huis altijd wel ergens een verdwaald stukje confetti!

Naast dit blog ben ik werkzaam als freelance lifestyle-, food- en woonredacteur en stylist voor diverse tijdschriften waaronder Libelle en Margriet. Ik schrijf, maak shoppings en fotografeer. Nieuw ontdekte hotspots deel ik ook op Love to Share waarvan ik mede-eigenaar ben. Daarnaast werk ik onder de naam Confetti & co. samen met Jorian aan verschillende styling- en fotografieklussen. Veel leuks dus! Wil je me real-life volgen? Neem dan een kijkje op mijn Instagram, hier deel ik snapshots en houd ik je op de hoogte van mijn bezigheden!

Heb je interesse om samen te werken? Lees er hier meer over en stuur me gerust een mailtje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Scroll Up