Wie is Mliees?

Ha, je klikte vast op mijn naam om meer over mij te weten te komen. Dat snap ik. Stiekem vind ik dit zelf altijd de leukste stukjes om te lezen op blogs, dus daar gaan we:

Hi! Mijn naam is Marlies en ik woon met man Jasper en dochter Madée (december 2016) in Zwolle. Ik ben verliefd op, zo niet verslaafd aan: fotografie, schrijven, styling, interieur, tijdschriften, cheesecake, thee, bloemen en confetti. Het liefst ontdek ik, gewapend met mijn camera, nieuwe steden en de leukste hotspots. Maar ik ben ook een echte huismu(t)s, het is fijn om thuis te komen en te zijn. In ons jaren-30-huis creëer ik vaak nieuwe stylinghoekjes, maak ik DIY’s of drink ik liters thee met zelfgebakken taart. Dit alles deel ik hier op mijn blog: Mliees, een afkorting van mijn naam.

Naast mijn blog ben ik werkzaam als freelance lifestyle-, food- en woonredacteur en stylist voor diverse tijdschriften. Mijn stijl is een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef groen. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal, op de kop getikt door manlief via Marktplaats, en nieuwe designs van Scandinavische merken.

Nieuw ontdekte hotspots deel ik ook op Love to Share waarvan ik mede-eigenaar ben. Daarnaast werk ik onder de naam Confetti & co. samen met Jorian aan verschillende styling- en fotografieklussen en schrijf ik maandelijks een aantal artikelen voor de feel good website Daily Goodness. Allemaal leuks dus!

Heb je interesse om samen te werken? Lees er hier meer over en stuur me gerust een mailtje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Scroll Up