WONEN

Villa ArenA: ook bij mij (en jou) thuis

Woonmall Villa ArenA in Amsterdam. Voor ik begon aan de #villaarenablog wedstrijd van Blogtoday x Villa ArenA was ik er nog nooit geweest. Om eerlijk te zijn: het trok me ook helemaal niet. Maar nu, vijf bezoekjes aan ‘de villa’ (zoals het door de werknemers liefkozend wordt genoemd) is het tijd om mijn mening bij te stellen. Villa ArenA is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar die ene mooie (leren) bank (bijvoorbeeld bij Lederland), een heerlijke boxspring of dat kekke behangetje. Maar er is meer. Ook als je, net als ik, geen plannen hebt om je huis opnieuw in te richten en een kamer van ‘maar’ 25 vierkante meter bezit is Villa ArenA de moeite waard om te bezoeken.

Tijdens de vele tripjes naar de woonmall om foto’s te maken voor de opdrachten kon ik het niet laten om met lege handen terug te keren naar mijn kleine, maar fijne kamer. In deze post laat ik je zien wat ik heb gekocht én hoe het bij mij thuis staat.

Voor accessoires van bekende, maar ook onbekende(re) merken kun je in Villa ArenA terecht. Bij de Woonfabriek kocht ik de zwart-wit gestreepte wasmand van het merk House Doctor. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist en staat nu mooi te zijn in mijn huis. Deze wasmand hoef ik niet te verstoppen maar past precies in mijn interieur.

Tijdens mijn derde bezoek aan Villa ArenA spotte ik 3 trends. Een van deze trends vind je terug in mijn eigen interieur: woorden en letters. Op mijn bankje vind je twee aankopen uit Villa ArenA: een langwerpig kussen met een grafische print en het kussen met de libelle. Beide kussens passen perfect bij de kussens die al op de bank lagen. Ik ben er enorm blij mee! Ik kocht de kussens bij Piet Klerkx.

Mocht ik ooit groter gaan wonen en wél een bank of bed nodig hebben dan weet ik Villa ArenA te vinden, voor nu shop ik er graag de leukste accessoires!

Wil jij woonmall Villa ArenA ook een bezoekje brengen? Kijk op Villaarena.nl voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Dita
  12 juni 2014

  Leuk! Mooie foto’s ook

 • Reageren
  Floor | www.jadepillar.com
  12 juni 2014

  Ha Marlies,

  Super leuk gedaan. En wat tof dat je ook gewoon wat dingen hebt gekocht haha! Leuk om ook een stukje van je huis te zien.
  x

 • Reageren
  Juudith
  12 juni 2014

  Leuke dingetjes hebben ze er!

 • Reageren
  Rianne
  13 juni 2014

  Ik had er nog nooit van gehoord! Leuke foto’s :)

 • Reageren
  Derde masterclass Villa ArenA Blog-Event | BlogTodayBlogToday
  13 juni 2014

  […] Bekijk dan de hieronder de verschillende blogartikelen en laat je inspireren. 1. My Dubio 2. Mliees 3. Jade Pillar 4. Whitebox Living 5. Zo Mooi 6. Woonguide 7. Carla Swart 8. Piece of a Cookie 9. […]

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up