THUIS WONEN

Tijd voor… een klok + giveaway!

LR-EYOBA_32

Wij hadden boven, op de overloop, geen klok. Best onhandig, ’s morgens was ik vaak aan het haasten omdat ik geen idee had hoe laat het eigenlijk was. Toen webshop Eyoba mij vroeg of ik iets wilde uitzoeken wist ik dan ook dat het een klok moest worden voor boven. Het werd een mooi legergroen exemplaar van het Nederlandse designmerk Zuiver dat door de koperkleurige wijzers goed past bij de spiegeltjes die al op de overloop hingen. Kijk je mee?

LR-EYOBA_36LR-EYOBA_33LR-EYOBA_34 LR-EYOBA_35 LR-EYOBA_37

De klok is best ‘diep’, daardoor steekt hij uit als hij aan de muur hangt. Dit geeft een grappig, speels effect. Helemaal doordat er naast de plek waar hij hangt een soort nisje is. Om de muur waar de klok hangt nog wat verder aan te kleden hing ik er wat kaartjes op die ik wel toepasselijk vond voor deze plek. Zo hangt er een kaartje dat een remake is van het kunstwerk van Andy Warhol: ‘All is pretty’. De grote versie ervan staat beneden, maar zo naast de spiegel is het ook wel een fijne reminder voor als je even niet zo tevreden bent na het zien van je eigen spiegelbeeld. ;) Ook het kaartje van Lief Leven heeft een mooie tekst:

De dag

is een cadeautje

Een verrassing

met een grote strik

En de gelukkige ontvanger,

dag in, dag uit,

ben ik.

Een mooie tekst die mij er elke ochtend – of ik nu haast heb of juist niet – bij stil laat staan hoe dankbaar ik mag zijn voor alles wat ik mag doen. Extra mooi omdat ik zelf ontzettend van cadeautjes geven hou. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik ook iemand van jullie blij mag maken met een cadeautje! In samenwerking met Eyoba.nl mag ik namelijk een cadeaubon ter waarde van € 50 verloten onder iedereen die op deze post reageert. Snuffel even rond op de webshop en laat me weten waar jij de bon aan zou besteden. Er is van alles te koop van eettafels tot eetkamerstoelen en fijne woonaccessoires.

De winnaar is Elly! Bedankt voor het meedoen allemaal :)

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reageren
  Floor
  29 januari 2016

  Wat een prachtig hoekje heb je er van gemaakt! Wat ben je toch creatief en heb je een goed oog voor mooie details en aankleding!
  Als ik zou winnen zou ik voor mijn vriend de Karlsson cube wekker van hout willen winnen! Hij vindt hem prachtig weet ik, maar met de daadwerkelijke verhuizing volgende maand pas hebben we afgesproken om nog even te wachten met accessoires, kleuren etc. Eerst de grote lijnen. Maar met dit cadeau zou ik hem natuurlijk geweldig verassen!
  Ik ga duimen! Zo leuk!

 • Reageren
  Dita
  29 januari 2016

  Super leuk!! Die spiegels zijn ook heel gaaf! Ik zou graag een bon willen winnen. Ons kindje wordt komende week geboren dmv geplande keizersnee, ik zou zeker voor wat leuks voor op de babykamer gaan.

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  29 januari 2016

  Mooie foto’s en de klok staat erg mooi bij de rest van je inrichting en spullen. Dat tekstje is ook prachtig, ik ga hem gelijk even opschrijven, want die moet ik onthouden!

  De webshop kende ik eigenlijk nog helemaal niet, maar heb al een paar hele leuke dingen voorbij zien komen.. Toevallig ook een klokje maar zie al weer hele andere dingen, ik ga nog even verder kijken.. ;)
  Fijne dag!

 • Reageren
  Coralchique
  29 januari 2016

  Wauw wat een prachtige klok en de spiegels vind ik ook geweldig ! :). Ik zou er een mooie lamp van uitkiezen voor ons nieuwe huisje! Maar ik zie zoveel mooie dingen op de website, moeilijk om iets uit te kiezen hihi

 • Reageren
  Rensina Steursma
  29 januari 2016

  Wat een gave klok! Staat perfect bij de rest van je spulletjes.
  Heb gelijk weer even op de webshop gekeken (reminder, vaker doen!) en zag alweer veel leuks voorbij komen. Wil graag een andere hanglamp in mijn studentenkamer, zodat het wat minder student is.
  Nu hangt er namelijk zo’n simpele, witte Ikea lamp. Dus die zou ik dan uitkiezen.
  Fijn weekend!

 • Reageren
  Elly
  29 januari 2016

  Mooi sfeertje met mooie spullen.
  Wij gaan dit jaar verhuizen naar ons nieuwe huis en ik kijk volop rond voor leuke ideeën.
  Ik zou mijn bon gebruiken voor een mooie eetkamerstoel,
  3 verschillende aan 1 kant en bank aan de andere kant.

 • Reageren
  Yaelle
  29 januari 2016

  Wat leuk! Als ik zou winnen zou ik echt heel blij zijn, ik ben momenteel bezig met het compleet veranderen van mijn kamer dus daarvoor kan ik wel wat leuke spulletjes gebruiken! Ik ben vooral op zoek naar een nieuwe lamp, en in de webshop heb ik al een paar hele leuke gezien :)

 • Reageren
  Debbie Faber
  30 januari 2016

  Jouw klok is echt super, maar zou qua kleur niet in mijn huis passen. Ik zou zelf kiezen voor: http://www.eyoba.nl/lampen/hanglampen/lucide-lynn-hanglamp-zwart

 • Reageren
  Vicky - Stijl Habitat
  30 januari 2016

  Wat een coole kleur klok!
  Ik zou zelf ook gaan voor het merk Zuiver alleen dan stoel Crow Beech in het wit! Ik heb een eettafel met 6 witte stoelen (steeds 2 dezelfde), maar 2 zijn een replica van Eames en ze zijn niet meer wit maar vanillegeel. Ontzettend jammer dat ze zo zijn verkleurd dus ik ben op zoek naar 2 nieuwe exemplaren en deze zag ik meteen op de beginpagina staan en vind ze echt te gek!

 • Reageren
  Klaske
  30 januari 2016

  Wat een mooie klok! En wat heb je jullie overloop mooi gestyled! Ik zou de cadeaubon besteden aan deze gave hanglamp http://www.eyoba.nl/lampen/hanglampen/laforma-blog-hanglamp-zwart. :-)

 • Reageren
  Marije
  30 januari 2016

  Wat een gezellige overloop! Onze ‘overloop’ heeft zo weinig muur dat er weinig te stylen valt, maar ik ben al blij met de grijs geverfde betonvloer :) Als ik de cadeaubon zou winnen zou ik ‘m besteden aan kussens voor op onze bank. De honingraat-kussens van Zuiver in het bruin en donkergrijs vind ik namelijk erg mooi en matchen denk ik erg goed met onze koperkleurige geverfde muur en grijze bank!

 • Reageren
  Nadia
  30 januari 2016

  Wat een prachtige klok! De kleur en vorm is te gek! Ik zelf zou graag een tafellamp willen kopen voor mijn werkkamer thuis. De naam is Leitmotiv – Tafellamp Office – Groen.

 • Reageren
  Ageeth Mooij
  31 januari 2016

  De Zuiver OSB bijzettafel M! Ik weet nog niet in welke kleur <3
  Jouw legergroene klok vind ik stoer in het hele plaatje, ook met de oude broodtrommel.

 • Reageren
  Julie Van Huffel
  31 januari 2016

  Mooi plaatje en leuke give-away! Ik moet niet lang nadenken over wat ik er mee zou kopen.
  De flaai office vloerlamp staat al een tijdje op mijn verlanglijstje!

 • Reageren
  Anouck Plume
  1 februari 2016

  Ooh wat leuk! Zo gek eigenlijk, ik heb ook helemaal geen analoge klok in huis, ik kijk eigenlijk altijd op mijn horloge of telefoon. Ik doe graaaag mee met de give away! Ik ga binnenkort verhuizen maar moet nog een hoop meubels aanschaffen, maar naast meubels vind ik de woonaccessoires ook errug leuk! De houten kaarshouders (van LaForma) zijn favoriet!

 • Reageren
  Inge
  3 februari 2016

  Oh hemel,
  wat een opgave! Ik kan genoeg bedenken om het shoptegoed aan te besteden ; )
  Na ons huis is nu de tuin aan de beurt, dus een tuinset zou niet verkeerd zijn. Maar in de kamer missen we nog een lamp en daar zou de Led it be muurlamp van Zuiver wel super zijn…. Ja, die doen we!

  ps. mooi gedichtje

 • Reageren
  Monique
  11 februari 2016

  Leuke winactie! Beneden hebben wij nergens een klok (behalve op de oven) en de Zuiver Pulp Round klok in het zwart staat dan ook al heel lang op mijn lijstje. Met deze cadeaubon zou ik deze dan ook kopen. Fingerscrossed!

 • Reageren
  Marleen
  11 februari 2016

  Wauw, je hebt mij geïnspireerd met de mooie foto’s bij je blog. Thnx! Als ik zou winnen dan zou ik exact dezelfde klok bestellen. Ik vind m echt super.

 • Reageren
  Sofie
  11 februari 2016

  Oeh, héél graag! De staanlamp van Zuiver staat zoooooo hoog op mijn verlanglijstje <3 en het is binnenkort mijn verjaardag :-)
  Of nog wat mooie kussens extra, of idd een nieuwe klok, kunnen we ook gebruiken ;-)
  Wensen genoeg hier!

 • Reageren
  Purdey
  12 februari 2016

  Oeh zoveel moois op de site. Maar zou ofwel voor een klok gaan (is het wel tijd voor ;) of voor een mooie vloerlamp.

 • Reageren
  Anne
  13 februari 2016

  Jaaaa, met 50 EUR shoptegoed ga ik voor de hanglamp van Leitmotiv in de kleur zwart met hout. Zo’n mooi stukje design boven onze eettafel. Eind april verhuizen we naar ons nieuwe huis en hoe leuk is het als je dan zo’n meevaller hebt in alle verhuiskosten 👍🙈

 • Reageren
  Esmée
  13 februari 2016

  Oeps.. ik heb je artikel al gelezen maar ben door de drukte helemaal vergeten te reageren. Maar zo’n leuke winactie laat ik zeker niet zitten. Iets krijgen vind ik leuk, maar geven misschien nog wel leuker. En aangezien ik nog thuis woon (best logisch want ik ben 15) en bezig zijn met interieur een hele grote hobby van mij is lijkt het me leuk om mijn moeder blij te maken met de bijzettafel: Zuiver Tee. Deze is iets meer dan 50 euro, maar dat is geen probleem want dat leg ik dan voor haar bij. We hebben namelijk (al veel te lang!) twee tafeltjes in onze woonkamer en mijn moeder vind ze niet meer mooi. Ik weet zeker dat ze blij zou zijn met zo’n mooi tafeltje van Zuiver, aangezien ze gek is op Zuiver. Bij eyoba hebben ze verder ook te veel leuke dingen, haha. Nu maar hopen dat ik haar (en stiekem ook een beetje mezelf, want ik kom tenslotte ook ik de woonkamer) blij kan maken met dit prachtige tafeltje, en dit stoptegoed zou dus daarom erg goed van pas komen. Heel lief dat je dit weggeeft, en succes iedereen!

  En wat heb je de klok prachtig gestyled! De combinatie van legergroen met koper vind ik heel mooi.

 • Reageren
  Lotte
  14 februari 2016

  Dat is zeker een hele mooie klok! Ik vind sowieso dat je je overloop mooi gestyled hebt zo. Vooral die spiegeltjes vind ik erg leuk.
  Ik zat een beetje te snuffelen op de site en kwam toen voorbij een hele leuke klok.
  http://www.eyoba.nl/zuiver-marble-time-klok
  Dus stel ik zou die shoptegoed winnen, dan zou ik zeker voor die klok gaan!

 • Reageren
  Brigitte
  15 februari 2016

  Super mooie klok en zo’n overloop zou ik ook wel willen! Ik heb even rond gekoekeloerd op de site en ik zou denk ik gaan voor een poef! De ruimte rondom onze bank is nogal kaal en de een poef zou het geheel al wat meer aankleden! Duimen maar!!!

 • Reageren
  Lizet
  15 februari 2016

  Wat een mooie klok! Ik heb ook op meerdere plekken in huis een klok hangen, vind dat toch wel handig hoor! Die van jou past ook mooi zo hier… En wat gaaf dat je shoptegoed mag weggeven! ik heb nog een goede opbergplek nodig voor m’n voorraad van de webshop, misschien dat ik wat moois op de site kan vinden daarvoor! En anders wat moois voor in de woonkamer! 😄🎉 Genoeg keuze 😉

 • Reageren
  Monica
  15 februari 2016

  Wat een toffe klok, helemaal omdat ie zo dik is. Heerlijk huisje hebben jullie!
  Als ik zou winnen… Er zijn nog zoveel ‘klusjes’ te doen in ons huis, ik zou gaan voor een klok of lamp. Misschien ook wel in ons trapgat/overloop, dat is een goeie plek om mooi te maken.
  Leuke actie!

 • Reageren
  Wouter
  15 februari 2016

  Wat een leuke klok :-)!
  Die zou ik ook wel uitkiezen … ofnee de Magis Me Too puppy, die vindt ons zoontje ook tof!

 • Reageren
  Tiene
  15 februari 2016

  De OSB tafel van Zuiver wil ik al zó lang! Wishlist material :)

  Mooi sfeertje op je overloop! Die klok is misschien ook nog een idee, om op de kamer van mijn puberzoon te hangen!

 • Reageren
  Jelly
  15 februari 2016

  Ik zou de cadeaubon aan mijn ouders geven. Ze passen altijd op mijn dochter en ik heb al 3 jaar bij hun in gewoond. Nu ik uit huis ben (dec 2015) zijn ze het huis aan het opknappen (is nu ruimte om de spullen ergens neer te zetten :P ) dus om ze nogmaals te bedanken zou ik de bon aan hun geven, zodat ze iets moois kunnen kopen voor in huis, of in hun mooie zonnige tuin. Deze klok is trouwens echt super, zo met die houten wijzers, wij hebben zelf thuis nog geen klok (inderdaad heel vervelend…) ik had ook nog niet eerder van eyoba gehoord, maar ze hebben echt prachtige en aparte spullen. Dochter moet zo weer naar school maar ik ga zo even verder sneupen <3

 • Reageren
  Chris
  15 februari 2016

  Ik zou ook gaan voor een nieuwe klok..
  In onze Brocante/Landelijke periode een dure klok van Riverdale gekocht maar past nu absoluut niet meer bij ons interieur..maar ja mijn man vind het wel ok want ja die klok was wel heel erg duur..
  Pfff mannen…dus duim ik …voor een nieuwe klok..
  Lieve groetjes Chris

 • Reageren
  Louise
  15 februari 2016

  Ik heb bijna een uur zitten rondkijken op de site oeps… Maar wat ik eigenlijk écht nodig heb is een spiegel voor op de schouw: http://www.eyoba.nl/accessoires/decoratie/laforma-ichicil-spiegel-wit
  Die mijn piepklein appartementje hopelijk wat groter zal doen lijken.

 • Reageren
  Elly
  16 februari 2016

  Wat leuk dat ik gewonnen heb!
  Ben er SUPERblij mee 😃.
  Ga iets moois uitzoeken voor ons nieuwbouwhuis dat rond de zomer klaar is, heerlijk!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up