THUIS

Tafelstyling kerst: groen, wit en hout

Zijn jullie al helemaal klaar voor kerst? Of helemaal klaar mét kerst? Dat kan natuurlijk ook. ‘Mijn kerst’ begon al op een zomerdag, vierentwintig weken (ik zocht het net even terug in mijn agenda) geleden, met een kerstbrainstorm bij Flair. Een dag vol ideeën voor de laatste nummers van het jaar. Eigenlijk ben ik er dus al wel een beetje klaar mee en ben ik toe aan de nieuwste bikini’s, maar tóch vind ik het ook heerlijk om mijn huis lekker gezellig te maken. Dat deed ik de afgelopen weken, steeds meer kerstversiering kwam ons huis binnen. De kleuren: goud, wit en groen. Vandaag dekte ik alvast de kersttafel om te fotograferen. Het werd een heerlijk rustige styling in diezelfde kleuren, met als basis het groene bord dat ik voor deze styling ontving van fonQ. Kijk je mee?

Het groene bord van de Serax Pure lijn vormde het uitgangspunt voor de styling en aankleding van de tafel. Ik koos ervoor de kleur te combineren met licht hout, ivoorwit en een vleugje goud. Op de borden ligt een bordje van mangohout en daarop legde ik een zelfgemaakte ster. Ik sneed de ster uit zelfdrogende klei en stempelde er onze namen in. Daarop legde ik een klein takje van de gedroogde berenklauw die ik voor deze tafelsetting heb versierd als kerstboom. Boven de borden staan de wijn- en waterglazen. Hiervoor gebruikte ik een mix van ons eigen glaswerk (de wijnglazen) en de waterglazen van Seletti via fonQ. Deze glaasjes vind ik heel mooi: het zijn net plastic bekertjes, maar dan van glas. Het groene én gouden rietje maken het feest compleet.

P.S.: Met kerst doen wij eigenlijk niet echt aan cadeautjes, maar het staat zó gezellig! Deze pakjes had ik nog over van de styling voor de leuke ‘Confetti & co. telt af…’-winacties die we deze week houden. Dus helaas geen mooie presentjes voor ons in deze pakjes. Maar wie weet voor jou wel, neem maar een kijkje op het blog van Confetti & co.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Joriannn
  18 december 2015

  Ik kom graag bij je dineren :) Prachtige borden! Xxx

 • Reageren
  Marlissa
  19 december 2015

  Heel mooi en gezellig!

 • Reageren
  Rensina Steursma
  19 december 2015

  Wat een prachtige borden!
  Vind de kleuren ook zo mooi, de groen/goud en wit combi.

 • Reageren
  Britt • Annebrittures
  19 december 2015

  Oh, super gezellig deze kersttafel decoratie! En da’s wel het ambetante als je moet werken voor een tijdschrift, je moet zoveel op voorhand werken. Lijkt me moeilijk om gelijk die kerstvibes te hebben in de zomervakantie, haha.

 • Reageren
  Astrid
  19 december 2015

  Wat een mooi gedekte tafel! Die groene borden zijn echt prachtig. En kerst kan nooit te vroeg beginnen :)

 • Reageren
  Ageeth Mooij
  21 december 2015

  Inspirerend mooi!

 • Reageren
  Liza
  26 december 2015

  Mooi!

 • Reageren
  Rianne
  27 december 2015

  Oh mooi, met dat goud!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up