WONEN

Styling: bijzettafel two-tone Zuiver

Op fonQ.nl vind je (woon)producten van bekende merken als Bloomingville, Hay, HK Living, vtwonen en Zuiver. Toen ik een tijdje geleden benaderd werd om mee te doen aan een styling- & fotografiewedstrijd van dit webwarenhuis kon ik ook niets anders dan ‘ja!’ zeggen. Samen met twee andere bloggers kreeg ik de taak het Two Tone bijzettafeltje van Zuiver (in een kleur naar keuze) te gebruiken en te stylen. Een superleuke opdracht, maar… ‘waar moet dat tafeltje dan staan?’, dacht ik direct. Gelukkig had ik al snel bedacht dat ik er iemand heel blij mee kon maken. Het tafeltje past namelijk perfect in het interieur van vriendin Joàn.

‘Omdat er in mijn huis niet veel plek meer is voor het Zuiver Two Tone bijzettafeltje deed ik de styling en fotografie ervan bij vriendin Joàn thuis. Het hippe tafeltje met een wit blad en blondhouten pootjes met witte ‘dip’ staat perfect tegen de groenblauwe wand in haar lichte huis.

Om de mooie blankhouten pootjes te benadrukken koos ik voor een styling waarin dit hout terug komt. Ik gebruikte hiervoor een boomschijf met dezelfde houten kleur en kandelaars van licht hout met hetzelfde ‘dip-effect’ als de pootjes van het tafeltje. De witte kaarsen en trosanjers maken het geheel fris. Daarnaast voegde ik twee typische ‘Marlies-items’ toe: een kaartje aan de muur met een fijne tekst en een huisje van beton. In mijn eigen huis vind je ook veel quotes en huisjes terug. Zo is het tafeltje een beetje van mezelf en een beetje van en voor Joàn geworden.’

Het resultaat van mijn styling is nu te vinden op fonQ.nl waar je ook kunt stemmen. Breng je stem uit, dan maak je kans op een Zuiver Two Tone bijzettafel in een kleur naar keuze t.w.v. € 79! Stemmen kan tot 31 oktober. Ik zou het superleuk vinden als je op mij wilt stemmen. Onder de stemmers – laat hieronder even weten of je hebt gestemd – zal ik een cadeautje verloten.

Dit vind je misschien ook leuk

48 reacties

 • Reageren
  Lauriëtte
  1 oktober 2014

  Hele mooie styling. Heb op je gestemd! Ga sowieso ooit dat tafeltje kopen! Vind hem zo mooi! :)

 • Reageren
  Suuz
  1 oktober 2014

  Oooh WAUW!! ik heb direct mijn stem uitgebracht hoor!!!!

 • Reageren
  Corine
  1 oktober 2014

  Mooi zeg, ik heb ook op jou gestemd!

 • Reageren
  Ageeth
  1 oktober 2014

  Prachtige styling en heerlijk fris! Heb met plezier op je gestemd!!

 • Reageren
  Ann
  1 oktober 2014

  mooie styling! Het is neutraal en straalt rust uit, ik hou ervan en heb daarom op jou gestemd!

 • Reageren
  Dionne
  1 oktober 2014

  Dat witte tafeltje is gaaf!

 • Reageren
  Rianne
  1 oktober 2014

  Ziet er leuk uit, ik heb op je gestemd!

 • Reageren
  Con leche
  1 oktober 2014

  Uiteraard op je gestemd! Mooi tafeltje en mooie styling! :)

 • Reageren
  Marlissa
  1 oktober 2014

  Het ziet er prachtig uit. Je vriendin heeft een geweldige kleur op de muur <3 Ik ga zeker op je stemmen!

 • Reageren
  Marjolein
  1 oktober 2014

  Leuk gedaan, zelfde kleur van de muur hier op de kast geschilderd. Ik heb op je gestemd!

 • Reageren
  Jorian
  1 oktober 2014

  Gestemdd!!!! <3

 • Reageren
  Maud
  1 oktober 2014

  Gestemd. Die van jou vond ik het beste in balans en past het meeste bij mijn eigen smaak. Zou leuk zijn om het tafeltje te winnen, want ik denk dat het heel goed staat naast onze okergele bank die we besteld hebben voor ons nieuwe huis :)

 • Reageren
  Jessi
  1 oktober 2014

  Mooi tafeltje en erg mooi gestyled. Fris, licht en matchend bij het tafeltje en de ruimte. Ik heb op je gestemd, hoop dat je wint (en ik ook ;) ). Succes!

 • Reageren
  Corina
  1 oktober 2014

  Gewoon supermooi dus een heeeeel verdiende stem!

 • Reageren
  Tessa
  1 oktober 2014

  Ik heb op je gestemd. Ik hou ervan, hout en wit. Vooral veeeel wit.

 • Reageren
  Ingrid
  1 oktober 2014

  Ook mijn stem heb je. Mooi styling: licht, fris, hout, beton, wit. Precies zoals ik het thuis ook graag heb.

 • Reageren
  Sophie
  1 oktober 2014

  Natuurlijk heb ik gestemd op jou. Het tafeltje van jou paste het meest bij mij stijl :)

 • Reageren
  Nadia
  1 oktober 2014

  Heel mooi, ik heb ook op je gestemd!

 • Reageren
  Fenna
  2 oktober 2014

  Hi, wat gaaf! Wat is trouwens de naam van de kleur op de muur?

 • Reageren
  Angelina
  2 oktober 2014

  Het zijn prachtige foto’s geworden en leuk stukje! Ik heb uiteraard gestemd ;-)

 • Reageren
  Yvonne
  2 oktober 2014

  Ik kwam toevallig op je leuke website terecht en zag daarbij ook nog eens mijn favoriete tafeltje staan. Ik ben dan ook gelijk op Fonq gaan kijken omdat ik zeer benieuwd was naar de verschillende manieren van styling. Ik heb op jou gestemd! :)

  Ik wil graag samen met mijn zoontje verhuizen naar een nieuwbouwwoning en ons huisje inrichten in Scandinavische stijl. Dit tafeltje staat al een tijdje op mijn wensenlijstje, net zoals de zwart/witte patchwork-stoel van Zuiver, die is óók zo mooi. :p

  Ik sla je website op in “mijn favorieten” dus je zal me hier vast vaker voorbij zien komen. :)

  • Reageren
   Marlies
   10 oktober 2014

   Leuk! :) Dankjewel voor het stemmen! Hopelijk win jij het tafeltje voor in je nieuwe huis!

   • Reageren
    Yvonne
    31 oktober 2014

    Gefeliciteerd!!! Jij hebt de wedstrijd gewonnen met 55% van de stemmen, goed zeg! :)

    Helaas heb ik het tafeltje niet gewonnen maar ik wens de winnaar er veel plezier van! :)

 • Reageren
  Carla Swart
  3 oktober 2014

  Mooi tafeltje en een frisse maar rustige styling. Daar hou ik van…. Ik heb gestemd (op jou uiteraard)

 • Reageren
  Ingrid
  4 oktober 2014

  Ik heb ook op dit tafeltje gestemd. Brengt me op leuke ideetjes

 • Reageren
  Inge
  6 oktober 2014

  Mooi en idd lekker rustig! Ik heb dus op jou gestemd.

 • Reageren
  Suzanne de Jong
  6 oktober 2014

  Ooooh jij hebt er ook iets moois van gemaakt. Rustig en fris.
  Dat gaat knap lastig worden :-)

  Groetjes,
  Suzanne

  • Reageren
   Marlies
   10 oktober 2014

   Haha jaaa ik vind ze alle drie mooi geworden en zo totaal anders! :) Spannend!

 • Reageren
  Nathanie
  7 oktober 2014

  Hoi Marlies,

  Via de Vt-wonen bijlage kom ik vandaag voor het eerst op je blog. Wat ben je leuk! ;-) En wat schrijf- en fotografeer je leuk! Ik ga je zeker volgen! Ook heb ik op jou gestemd betreft de styling van het tafeltje, helemaal leuk leuk! ;-)

  • Reageren
   Marlies
   10 oktober 2014

   Wat leuk & lief, ik begin helemaal te blozen! :) Dankjewel, ook voor het stemmen!

 • Reageren
  Heleen
  8 oktober 2014

  Wat leuk! Ik keek net op fonq.nl en zag je foto staan. Wist niet dat je mee deed. Ik heb op jou gestemd. Ondanks mijn grote liefde voor zwart wit koos ik toch voor jou foto. Simpel en rustig. En nu zie ik op je Blog pas dat er een heel mooi hhuis-dienblad op het tafeltje ligt! Heel erg bedankt, hihi.

  • Reageren
   Marlies
   10 oktober 2014

   Ahh ja jouw mooie dienblad! :) Ben er zo blij mee! Heb hem thuis ook op een soortgelijk tafeltje liggen! & bedankt voor het stemmen!

 • Reageren
  Handvol Rust (Femke)
  8 oktober 2014

  Gestemd! Ik duim met je mee…

  Liefs,
  Femke

 • Reageren
  Dagmar
  11 oktober 2014

  Ik heb ook gestemd! En ik vind het echt een leuk tafeltje :)

 • Reageren
  Danielle
  18 oktober 2014

  Wat leuk! Ik heb alle ingrediënten van je foto in huis bedenk ik me net, geheel mijn stijl, dus ik ga me Door je laten inspireren! En natuurlijk krijg je mijn stem (als het nog kan).

 • Reageren
  Nancy
  25 oktober 2014

  Wow, erg mooi gestyled! Dat verdient natuurlijk mijn stem!

 • Reageren
  Tiny
  28 oktober 2014

  Mijn stem is voor jou…..gezellige en tevens moderne stijl….heel mooi.

 • Reageren
  Inge
  31 oktober 2014

  Mooi plaatje! Op het nippertje nog op jou gestemd. Succes!

 • Reageren
  Carola
  21 november 2014

  Wauw, dat ziet er zo mooi uit!

 • Reageren
  sophie
  22 februari 2015

  Het ziet er super uit en ook de muurkleur er achter is perfect. Kan je mij vertellen welke kleur dat is?

  • Reageren
   Marlies
   27 februari 2015

   Het is de kleur Early Dew van Flexa! :)

 • Reageren
  Bee
  26 maart 2015

  Heel erg leuk, ik ben bezig voor mijn nieuwe huis veel in deze stijl te doen, waar zijn de kandelaars/kaars standaadjes van? overal waar ik ze zie zijn ze niet van zo mooi hout

 • Reageren
  Bee
  29 april 2015

  Super leuk gestyled! Waar zijn de kandelaars van?

 • Reageren
  Emily
  3 juni 2015

  This is such an amazing bedside. Where can I buy the bedside table from? I live in Australia. Thank you :)

 • Reageren
  Inge
  6 juli 2015

  Ziet er heel erg leuk uit! Zou je me misschien kunnen vertellen welke verf er op de muur zit? En waar heb je de boomschijf gekocht?

  • Reageren
   Inge
   6 juli 2015

   Oh, ik zie dat er meer mensen geïnteresseerd waren in de verf. Antwoord op die vraag heb ik dus inmiddels. :)

 • Reageren
  Marissa
  9 juli 2015

  Super leuk tafeltje! Mag ik vragen waar je die boomschijf hebt gekocht?

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up