WONEN

Styling: All you need is…

… tea (and chocolate, warm socks and Pinterest!)

In dit hoekje van de bank zit ik het allerliefst ’s avonds na een dag werken. Warme sokken aan, kopje thee (en soms ook chocolade) erbij. Ik zit er heerlijk met mijn iPad blogs te lezen, te pinnen op Pinterest of met mijn laptop om te bloggen, zoals nu.

Met de #instaswap had ik nog een extra cadeautje gewonnen. Ik ontving van de leuke webwinkel Livvlifestyle.nl het toffe kussen met sigaarrokende oma van Bloomingville. Eerst vond ik het maar een gekke print, maar nu ben ik er erg blij mee, het kussen past goed bij de kussens die we al hadden (op de foto’s zie je een gestipte van Ikea en een gebreid kussen van Be Pure). Oma ‘ligt’ nu gezellig bij ons op de bank.

Voor deze foto’s kreeg ik van Livvlifestyle.nl ook de kop en schotel van House of Rym in Pretty Petal opgestuurd om te stylen in mijn huis en erover te bloggen. Het kopje past mooi in ons interieur en perfect bij onze lichtgrijze bank. Ik maakte met de boomstammetjes die we kochten via Marktplaats en een wit bijzettafeltje een fijn, heel klein beetje kerstig, hoekje.

De kleuren zwart, wit, grijs en een vleugje groen blijven heerlijk om met elkaar te combineren. Toch vond ik ons huis nog wat kleurloos en klinisch zonder echte kleur. Hier gaan we binnenkort verandering in brengen. Hoe dat uitpakt zie je binnenkort! :)

Livvlifestyle.nl is een webshop vol woonaccessoires van Scandinavische merken. Komende week kun je extra voordeling shoppen, met de code xmas10 ontvang je 10 procent korting op je aankopen. Je kunt Livvlifestyle ook volgen op Facebook & Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Dina
  17 december 2014

  Wauw! Ik wou dat ons huis zo mooi was gestyled (maar we moeten eerst een nieuw bankstel). Heel mooi!

 • Reageren
  Margot
  17 december 2014

  Wat een fijn hoekje en mooie foto’s!

 • Reageren
  Pauline
  17 december 2014

  Knus zit hoekje :-).

  Liefs,
  Pauline

 • Reageren
  Angelina
  17 december 2014

  Wat leuk!! Mooie foto’s!!

 • Reageren
  Anouk
  17 december 2014

  Echt een lekker hoekje om in te zitten!

 • Reageren
  Caroline
  19 december 2014

  Wauw, super leuk! Die boomstammen zijn ook echt super mooi!

 • Reageren
  Lonneke
  20 december 2014

  Het ziet er prachtig uit zo!

 • Reageren
  Juudith
  20 december 2014

  Ooooh naise zeg! ik word stiekem een beetje jaloers haha!

 • Reageren
  Lizet
  13 januari 2015

  Vind het kopje ook erg leuk! En heerlijk zo’n hoekje:-) ik zit nu met de iPad in onze hoekbank, heerlijk ;-)

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up