THUIS

Restyling bedroom: moodboard

SLAAPKAMER-01

Een tijdje geleden was ik de groen kleur op de muur in onze slaapkamer he-le-maal zat! Ik was toe aan een neutralere kleur zodat ik met de accessoires wat meer zou kunnen wisselen van kleur. In m’n hoofd zag ik het helemaal voor me, grijs gecombineerd met zachte roze tinten. In een opwelling kocht ik bij de bouwmarkt de kleur ‘ash grey’ van vtwonen. In de pot en op de afbeelding een prachtige grijze tint. Maar je raadt het al, op de muur niet. Bij het hout van ons bed lijkt de kleur net paars en dat was nu net niet de bedoeling. Ik maakte daarom een nieuw plan voor de slaapkamer die toch maar weer ‘gewoon groen’ wordt. De komende weken hou ik je op de hoogte van de restyling. Kijk je mee?

Moodboard slaapkamer groen

[ La Maison d’Anna G » Femina » vtwonen » Avenue Lifestyle » West Elm » Lili in Wonderland » ]

De basis voor de slaapkamer blijft zoals nu, wit en licht. Voor de lambrisering die nu grijs is ga ik op zoek naar een andere kleur, een lichte frisse groengrijze of groenblauwe tint. Daarnaast wil ik op een wand wat verschillende spiegels ophangen. Ik kocht een mooie spiegel in Marokko en verzamelde al wat andere spiegels. Daarnaast vind ik het idee van de tweede foto in het moodboard heel mooi, een simpel DIY rekje om een mooi kledingstuk of een sjaal aan te hangen. Qua styling zal ik de groene tinten en botanische details die je in het moodboard ziet terug laten komen. Ik heb helemaal zin om ermee aan de slag te gaan! Dit weekend ga ik een kleur verf kiezen. Stay tuned voor de volgende update!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  18 maart 2016

  Ziet er prachtig uit, dat beloofd weer een mooie slaapkamer/restyling te worden!

 • Reageren
  Felice
  18 maart 2016

  De kleur ‘grind’ van flexa of ‘gravel grey’ van histor is dezelfde kleur; een prachtige licht grijs / groenige kleur. Misschien als tip! Deze is op de muur namelijk nog mooier dan op het blik ;-).
  Wij hebben de kleur in combinatie met een eigen houten vloer in onze nieuwe woning, dus het zal waarschijnlijk ook mooi matchen met jullie houten bed-ombouw.
  Succes ermee! En ik ben heel benieuwd…. Kan zelf wel wat bedroom inspiratie gebruiken voor onze nieuwe slaapkamer!

 • Reageren
  Rensina Steursma
  18 maart 2016

  Ziet er tof uit!
  Ik ben zeer benieuwd naar je restyling. Ik wil zelf namelijk mijn schouw in een groentintje schilderen, maar kan niet zo goed kiezen welke hihi. Waarschijnlijk wordt het early dew.

 • Reageren
  Lizet
  25 maart 2016

  Ben benieuwd! Vind die groentinten ook erg mooi! :)

 • Reageren
  Stella
  29 maart 2016

  hihi, en ik gebruikte jouw slaapkamer op Pinterest al voor die van mezelf.
  Hier ook hard aan een restyling toe!
  Ben benieuwd naar het eindresultaat. Succes! xx

 • Reageren
  Lenneke
  7 mei 2016

  Prachtige plannen! Ben wel heel benieuwd naar je volgende update…

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up