WONEN

Pretty light, mint & quotes

Afgelopen zondag scheen de zon zo mooi naar binnen in mijn kamer dat ik het tijd vond om mijn camera weer eens te gebruiken en wat foto’s te maken van de favoriete plekjes in huis.

Zaterdag kocht ik bij Dille & Kamille in de kerstsale een slingertje van papieren rondjes die ik ophing bij mijn wordbanner – iemand nog suggesties voor een nieuwe tekst? Ik ben wel toe aan iets nieuws.

Op de markt kocht ik bloesemtakken, op de foto zie je nog geen bloemetjes maar ze staan nu op knappen – yay!

Op mijn clipboard klemde ik een nieuwe print. Dit is een quote uit het Book for paperlovers van Flow. Een heel fijn boek waar ik nog een blogpost aan wil wijden binnenkort. De quote vind ik een fijne reminder: alles komt goed. Hij is trouwens gemaakt door illustratrice Marloes de Vee die de mooiste grafische juweeltjes maakt. Haar Instagramaccount is een feestje om te volgen!

Boven mijn vintage letterbak die ik vond bij de kringloop hangt een slingertje dat ik maakte voor een productie in Flair. Uiteindelijk is de foto gebruikt zonder het slingertje – maar ik heb ‘m een mooi plekje gegeven. Voor de letterbak staan twee huisjes. Het zinken huisje kocht ik bij Blokker, het houten huisje is van Onshus.

In mijn – inmiddels beroemde ;) – typemachine plaatste ik een nieuwe kaart. Hij is van Jots en ik vond hem in de goodiebag van de Instagrambrunch. Lieve Cindy van de superleuke (web)shop More than living stopte ‘m in het tasje. Wederom een fijne quote: today is the day. Maak er wat van vandaag! :)

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Dina
  15 januari 2014

  Prachtig! Hele mooie foto’s ook. De quote van John Lennon is mijn favoriet.

 • Reageren
  Linda
  15 januari 2014

  Wat een fijne inrichting met mooie spullen en hele fijne kleuren! Ik ben zelf ook heel erg blij met het flow book for paper lovers, elke keer weer een feestje om door te bladeren :) en bedankt voor de instagram tip!

 • Reageren
  Marjolein | A Spoonful of Dork
  15 januari 2014

  Ik hou van jouw kamer. Echt prachtig <3

 • Reageren
  Maaike
  15 januari 2014

  Jouw huis is echt schattig! Pasteltinten en quotes = perfect. :)

 • Reageren
  Sylvia
  15 januari 2014

  Ik vind die fototoestellen zo leuk :) En tjah, die typemachine, blijft een prachtig ding :)

 • Reageren
  Olga
  15 januari 2014

  Mooie kamer! En alles past ook zo goed bij elkaar :)

 • Reageren
  Dita
  15 januari 2014

  Erg mooi, die quote vind ik ook heel mooi

 • Reageren
  Marlous
  15 januari 2014

  Wat een fijne, inspirationele foto’s! Heb jij al een hele roomtour gedaan? Ben best wel benieuwd..

  En joh, nu al bloesems?? Leuk!

 • Reageren
  Maura - YLT
  15 januari 2014

  Wat heb je toch een mooie stijl en smaak. Ik vind je camera collectie echt heel cool. Ennnn super lief je boekje! Ben er zo blij mee :)

 • Reageren
  Marike
  15 januari 2014

  Mooie foto’s, fijn licht huisje heb je!

 • Reageren
  Melissa
  15 januari 2014

  Wat een prachtige foto’s. Oftewel wat een heerlijke plekjes in jouw huis.

 • Reageren
  Angelina
  16 januari 2014

  Zo fijn!! <3

 • Reageren
  Eva
  21 januari 2014

  Wat een heerlijke kamer :D

 • Reageren
  Mevrouw Wispeltuut
  21 januari 2014

  Wat een mooie, lichte plaatjes weer.
  Wat betreft je word-banner; maak je ze zelf? Ik zou iets Nederlands kiezen (gezien je huisjes enzo). Huisje, boompje, feestje (f ipv b!) bijvoorbeeld.
  Je zou dan ook ipv de hartjes een huisje, boompje en ballonnetje ertussen kunnen doen… Het is maar een idee.

 • Reageren
  Juudith
  25 januari 2014

  Mooi foto’s! liefde voor jou camera’s en de typmachine!

 • Reageren
  LNNK
  30 januari 2014

  Wat een fijne foto’s! Een van die fototoestelletjes heb ik zelf ook staan. Zo leuk!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up