MOODBOARD PERSOONLIJK

Moodboard #21: it is well with my soul

Moodboard februari

[ bedroom of Huis & Grietje – photography: Jeltje Janmaat » outfit by The Moptop » words via Among The Sparrows » raw coconut + fig slice via The Theory NYC ]

Hello February! De tweede maand van het jaar is aangebroken. Ik vind januari altijd zo eindeloos lang duren, maar heb eigenlijk geen idee waarom! Hoe dan ook, de kop is eraf! ;) Hoe is het gegaan met je goede voornemens? I’m still going strong! Misschien heb je het al meegekregen op Instagram; ik ben begonnen met het 50 days of green happiness plan. Een handboek om in vijftig dagen je lichaam te resetten en gezond (en veganistisch) te eten. De meiden van The Green Happiness beloven dat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten. Ik kan je vertellen, dat klopt! Ik ben vandaag begonnen aan de vijfde week en ik voel me top! Heb zoveel meer energie en het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Een fijne bijkomstigheid: ik verlies ook wat kilootjes die ik écht niet nodig heb. Yay!

Afgelopen maand bracht ik met vriendlief een bezoekje aan Maastricht, wat een fijne stad om lekker in rond te dwalen. Alsof je in het buitenland zit! Ik deed allerlei leuks voor Confetti & co. en had helaas ook een griepje te pakken ( – vegan eten voorkomt dát helaas niet ;)). Gelukkig is de griep nu verdwenen en kan ik er weer vol tegenaan! Deze maand staat er namelijk ook weer van alles op de planning: een fotografie- en stylingdagje voor Flair, een leuke klus voor Sparkling Paper, twee #confettiencoontour tripjes (naar Amersfoort, ha dat is een makkie ;)) en naar Den Haag, als jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag!) en een mini make-over voor onze slaapkamer (die ik uiteraard hier met jullie zal delen). Een vol, maar leuk programma!

Wat zijn jouw plannen voor deze maand? Heb een fijne week! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Dita
  2 februari 2016

  Mooie moodboard. Ik ga deze maand hopelijk heel erg genieten van ons kleine meisje die deze week wordt geboren.

 • Reageren
  Inge
  3 februari 2016

  Mooi moodboard weer!
  Ik weet niet of je weet dat die prachtige quote uit de bijbel komt? :)
  Moet daarbij altijd aan dit mooie nummer denken: https://www.youtube.com/watch?v=YNqo4Un2uZI

 • Reageren
  Esmée
  13 februari 2016

  prachtig moodboard! En wat goed dat je een challenge aan gaat waarbij je gezond gaat eten. Mijn doel is om me niet overvol te eten zoals ik eerst wel vaak deed

 • Reageren
  Lizet
  15 februari 2016

  Wat een heerlijk moodboard :) en wat een leuke plannen! Ik ga eens kijken naar dat boek! Vind dat ook wel interessant en heb ook wat kilo’s die eigenlijk niet echt nodig zijn, Haha… Have fun weer deze maand! En superleuk om confetti en co te volgen!! Jullie doen zulke leuke dingen :)

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up