MOODBOARD PERSOONLIJK

Moodboard #20: a fresh start

Moodboard januari

[ Lazy Sunday. styling: Femke Pastijn fotografie: Dana van Leeuwen voor Libelle » Aesop handbalm via My Litte Fabric » Billie Scarf via I love Mr. Mittens »  Calendar via RK Design ]

Hello 2016, hello fresh start. Alle kerstversiering weer keurig opgeruimd en tijd voor zachte en frisse kleuren. Niet alleen in huis, maar ook qua kleding. Ik heb minder behoefte aan zwart en donker, maar des te meer aan fris en licht. Toch lijkt het me heerlijk als het nog even écht winter wordt, een witte winter. De wereld is dan altijd een klein beetje magisch. Net zo magisch als een nieuwe, lege agenda of kalender.

Voor het nieuwe jaar heb ik veel plannen! Met gezond(er) eten begon ik al in november, de eerste kilo’s ben ik kwijt (hoera!) en ik hoop dat er nog vele mogen volgen want dat is wel even nodig. Ik merk dat ik nu al meer energie heb en daar is het me vooral om te doen. Meer energie voor al het leuks wat er op de planning staat voor komend jaar. Het belangrijkst voor nu is het afronden van mijn masterscriptie. Volgens mij schrijf ik al drie jaar op rij dat het er dit jaar dan toch echt eens van moet komen, maar nu is het écht zo. Ik zit weer lekker in de ‘scriptieflow’ dus hoop ‘m nog voor de zomer in te kunnen leveren. Nadat ik deze enorme last van m’n schouders kan laten vallen wil ik meer tijd maken voor mijn blog. Mijn hoofd (en opschrijfboekjes) staan bol van de ideeën, maar het ontbreekt me gewoonweg aan tijd op dit moment. Toch wil ik ook voordat het meesterwerk af is tijd maken voor het bloggen. Er is bijna niets anders, op taart eten na, waar ik zoveel plezier aan beleef! Daarnaast staan er leuke opdrachten op de planning voor Confetti & co. Zo gaan we aan de slag met leuke zelfmakers voor kids en fotograferen we deze maand een binnenkijker in Haarlem. Ik heb er zin in. 2016, kom maar op!

Fijne week! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Joriannn
  4 januari 2016

  Heb er ook zin in ! <3

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  4 januari 2016

  Wat een fijne collage en wat een leuke plannen heb je ook! Veel succes en hopelijk kun je dit jaar de scriptie inleveren!

 • Reageren
  Anne
  4 januari 2016

  wat een goede voornemens!!! Moet vast helemaal goed komen! (als je nog gezonde recept tips hebt hoor ik het graag, ook mijn leven is een feest met taart ;-) )

 • Reageren
  Lizet
  4 januari 2016

  Mooie collega heb je ervan gemaakt! En je plannen klinken goed!

 • Reageren
  Anouk
  4 januari 2016

  Wat een fijn moodboard!

 • Reageren
  Wimke
  4 januari 2016

  Ik hou van deze stijl en kleuren, prachtig gedaan!

  Groetjes Wimke

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up