MOODBOARD PERSOONLIJK

Moodboard #19: Happy autumn holiday

[ beach outfit via stylecaster » print via etsy » bedroom via little greene paint» orange bananabread via mitzy at home ]

Hoera! Ik heb vakantie. Wij hebben vakantie! Vandaag vertrekken we, na een periode van keihard werken, naar Zeeland. We hebben een heel leuk huisje gehuurd in Domburg. Ik zal er vast foto’s van laten zien, want het is volgens mij erg fotogeniek – daar heb ik het natuurlijk op uitgezocht. De tassen zijn gepakt, we nemen boeken, spelletjes en kaarsjes mee en gaan heerlijk genieten van het niets doen. Kopjes thee drinken en misschien wel dit heerlijke sinaasappel-bananenbrood bakken. Ook zijn we van plan er lekker op uit te gaan – een dagje naar Middelburg waar ik deze zomer al was voor Flair en een dagje de grens over naar Brugge. En niet te vergeten: uitwaaien op het strand. Nu ik dit allemaal opsom krijg ik er nóg meer zin in! Ik heb mijn laptop mee en als ik zin heb ga ik misschien wel vanuit daar bloggen en anders kun je me natuurlijk volgen via Instagram!

Fijn weekend! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Judith
  13 november 2015

  Ah okergoud<3! Geniet van je vakantie! XO

 • Reageren
  Carla
  13 november 2015

  Een verdiende vakantie, geniet ervan! Het is absoluut een mooie omgeving!

 • Reageren
  Cindy
  13 november 2015

  Geniet van je vakantie, ik heb toevallig nu ook 10 dagen vrij! Domburg is geweldig, ik ben dol op Zeeland!

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  13 november 2015

  Leuk moodboard en geniet van je vakantie!

 • Reageren
  Britt • Annebrittures
  14 november 2015

  Oooh, kei mooie moodboard! Die kleurtjes komen echt kei mooi overeen met elkaar. (: Liefde voor oker. <3 Geniet van je vakantie en van Brugge, is blijkbaar zeker de moeite waard!

 • Reageren
  Ageeth Mooij
  14 november 2015

  Genieten!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up