PERSOONLIJK

Monday moodboard #5

Moodboard-5

[ M.OSS design » Indi Maverick » » Amanda Fiske » Mariaemb. ]

Eindelijk is het weer tijd voor een moodboard. Dit keer met een touch of mijn favoriete kleur op dit moment: mintgroen. De tafel op het eerste beeld zag ik in 101 woonideeën en staat in het geweldige huis van de ontwerper van de lampjes die je boven de tafel ziet hangen. Door de kleur en vorm trok de tafel gelijk mijn aandacht. Wat een prachtding! Ik denk er nu over om mijn eigen tafel die – nu nog bruin is – ook zo te verven of misschien toch fijn wit zoals ik oorspronkelijk van plan was. Daar denk ik nog maar even goed over na, want voorlopig ontbreekt het me toch aan tijd om dat te doen. Want, zoals eigenlijk altijd ben ik weer druk druk druk. Ik hoopte na mijn stage lekker de tijd te hebben voor Love to Share, bloggen een ander fijn project waar ik met Angelina aan werk (oh, en mijn scriptie niet te vergeten…). Maar helaas, of eigenlijk niet helaas want – superleuk. Ze konden me nog even niet missen bij Flair. Vandaar dat ik alweer drie weken ‘gewoon’ op de redactie te vinden ben. Gelukkig blijft er ook tijd ‘over’  voor leuke dingen als lunchen en winkelen met vriendinnetjes, meeten met lieve Instagram-meisjes, een Instagram high tea en verse bloemen kopen op de markt.

 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  femkefemke
  3 maart 2014

  Ah, heerlijk leven heb jij! Als je week druk is met zulke leuke dingen, is druk zijn ineens een stuk minder erg, he?
  Ik hou van de zachte kleurtjes in het moodboard, thanks for sharing!

  Groetjes,
  Femke

 • Reageren
  SanneWierda
  3 maart 2014

  Wat leuk dat je bij Flair kunt blijven hangen! En oooh, mintgroen, ik heb er ook een zwakte voor.

 • Reageren
  Dita
  4 maart 2014

  Wat een fijne moodboard

 • Reageren
  Lotte
  4 maart 2014

  Volgens mij is mintgroen een modekleur. Overal om mij heen is iedereen opeens gek op die kleur, en groot gelijk ook. ;) Vooral die tafel vind ik persoonlijk erg gaaf, die mix tussen een natural tafelblad en geverfde poten vind ik ontzettend mooi.

 • Reageren
  Vicky - Stijl Habitat
  4 maart 2014

  Wat een zacht en lief moodboard! Nu krijg ik nog meer zin in de lente :-)

 • Reageren
  MySimplySpecial
  4 maart 2014

  Wat een mooi moodboard en leuk dat je nog bij Flair kan blijven hangen!

 • Reageren
  Angelina
  5 maart 2014

  Hele fijne moodboard!! Oehh en ons ander fijn projectje <3 ;)

 • Reageren
  Amy
  10 maart 2014

  Schattige inspiratie!

 • Reageren
  Juudith
  13 maart 2014

  moooi! ik vind mintgroen zo leuk!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up