PERSOONLIJK

Monday moodboard #3

[ vtwonen » Today was lovely » Mary Harvey »  ]

Voor vandaag een fijn moodboard met roze tinten en veel bloemen. Licht en fris, het is zo warm deze winter dat het alweer voelt als lente. Afgelopen weekend haalde ik zelf de lente in huis door bloesemtakken te kopen. Ik kan niet wachten tot ze uitkomen en vol zitten met fijne bloemetjes. Het interieurbeeld past helemaal bij dat gevoel: laat de lente maar echt komen! De quote is om mezelf gerust te stellen deze dagen – do not fear the future. Met zo’n onzekere toekomst is dat op dit moment wel een beetje lastig, maar ik doe mijn best. Ik geniet nog even van mijn fijne stage, ben op zoek naar een leuke vacature en probeer ondertussen zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Van de laatste afbeelding kon ik helaas de bron niet achterhalen. Ik vind het een supermooi en inspirerend beeld. Een fijne combi van twee foto’s. Zoiets wil ik ook wel eens proberen te maken!

Fijne week! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Dita
  14 januari 2014

  Mooie collage

 • Reageren
  Femke
  14 januari 2014

  Wat een prachtig moodbord met al die roze tinten, die drie tinten naast elkaar zijn een beetje de rozes die ik in mijn kamertje heb haha :)

  liefs,
  Femke

 • Reageren
  Dionne
  14 januari 2014

  Heel mooi moodboard!

 • Reageren
  Maaike
  14 januari 2014

  Ahw, schattig moodboard!

 • Reageren
  Angelina
  16 januari 2014

  Mooie moodboard meid!!

 • Reageren
  Estrella
  16 januari 2014

  Mooi!

 • Reageren
  Swaen
  20 januari 2014

  Fijn! Lekker rustig :)

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up