MOODBOARD PERSOONLIJK

Monday moodboard #17: Hello spring!

[ Lemonade via Apartment 34 » Hello spring printable via She Art Blog » Home via Decor8blog » Flower crown via Polkadotbride ]

Oh wat is het heerlijk weer hé de laatste tijd? We krijgen echt al een beetje een voorproefje op de lente die wat mij betreft niet gauw genoeg kan komen. Het is heerlijk dat het nu al langer licht is. Op werkdagen krijg ik nu ook iets van het daglicht mee, zo fijn! Om al helemaal in lentesferen te komen haalde ik een prachtig grote magnoliatak in huis. Helaas is die nu alweer uitgebloeid en heb ik er kersenbloesem voor in de plaats gekocht. Ook erg mooi! Op tafel staat ook een bos ranonkels en anemoontjes. Echte fijne lentebloemen!

In het moodboard van deze week komen de voorjaarskleuren terug. Een (bijna zomerse) citroenlimonade die me doet verlangen naar warme dagen in het park in de zon. Het frisse witte interieur met veel vrolijke kleuraccenten van Antoinette (stond ooit eens in Flair en nu op het blog van Holly Becker, gefotografeerd door de talentvolle Holly Marder). Een prachtige bloemenkrans als sieraad voor een bruid! Oh dat zou ik wel willen als ik ga trouwen (ooit ;)).

Deze week wordt, net als afgelopen weken, weer een drukke week vol werk, scriptie en ook leuke dingen zoals een bezoekje van een lief vriendinnetje uit Groningen. Soms lijkt de tijd te vliegen. De weken gaan voorbij zonder dat ik goed besef wat ik allemaal gedaan heb en soms is mijn hoofd even wat meer bij andere dingen dan mijn blog. Maar daarover vertel ik jullie later meer (of spiek stiekem op Instagram, dan weet je het vast! ;)).

Fijne week! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Dita
  17 maart 2015

  Mooie moodboard, word er helemaal vrolijk van!

 • Reageren
  Dina
  17 maart 2015

  Prachtig, wat een vrolijk moodboard! <3

 • Reageren
  Margot
  17 maart 2015

  Pretty! En kom maar op met de lente :-)

 • Reageren
  Elze
  17 maart 2015

  Wat een fijne vrolijke plaatjes! Heerlijk, die lente! :)

 • Reageren
  Cindy
  17 maart 2015

  Wat een fijne plaatjes. Pastel in huis, ik vind het superleuk. Toevallig had ik daar laatst ook een artikel op mijn blog over gezet.

 • Reageren
  Rianne
  17 maart 2015

  Ahhh ja, vandaag was het ook zo’n heerlijk weer! Leuk dan, zo’n moodboard :D

 • Reageren
  Juudith
  17 maart 2015

  Ik word er helemaal vrolijk van! mooie plaatjes! Kom maar op met de rest van het mooie voorjaarsweer en de zomer =D

 • Reageren
  Lonneke
  18 maart 2015

  Mooi moodboard weer.. echt lente!

 • Reageren
  Lizet
  26 maart 2015

  Heerlijk moodboard! Van mij mag het zonnetje wel weer wat meer tevoorschijn komen… Fijn ook hé die lange dagen! :)

 • Reageren
  Piet Klerkx
  30 april 2015

  Leuke kleurtjes! Groet Piet

 • Reageren
  Joran
  26 mei 2015

  Echt een fijn, vrolijk en heerlijk moodboard! Kom maar op met die zon en die lekker lange lentedagen! Het zou echt leuk zijn moest je antwoorden op men comment, ik ben grote fan van jouw moodboards!

 • Reageren
  Nora
  30 mei 2015

  Wat een fijn en fris moodboard!

 • Reageren
  Erin
  11 juni 2015

  thanks for the link love!

  • Reageren
   Marlies
   12 juni 2015

   Thank you for sharing your beautiful pictures! <3

  Laat een reactie achter

  Scroll Up