MOODBOARD PERSOONLIJK

Monday Moodboard #16: Spread love…

[Home via Hans Mossel » Quote via Ellie Lane/Etsy » Cookies via Frau Zuckerstein » Flowers via Creature Comforts]

Komende zaterdag is het Valentijnsdag. Daar geef ik eigenlijk niet veel om. Ik vertel mijn lief vaak genoeg hoe leuk ik hem vind en ook cadeautjes krijgt hij regelmatig! ;) Ik ben nu eenmaal gek op cadeautjes geven. Toch vond ik het fijn om een moodboard te maken met het thema ‘liefde’. Niet over de top, maar subtiel. Volgens mij is dat wel gelukt! Het fijne huis dat je ziet vind je binnenkort hier in de rubriek Dreaming of my own home. De quote is een print die je kunt bestellen via Etsy, om zelf uit te printen. Ik vond de tekst erg mooi, spread love en maak anderen blij. Daar heb je geen Valentijnsdag voor nodig! Oh en die bloemen, geweldig! Ik hoop stiekem dat J. mij gaat verrassen met zo’n mooie bos! :)

Fijne week! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Carla
  9 februari 2015

  Mooi gedaan weer! Ik heb ook niet zoveel met Valentijnsdag. Je kan op elke willekeurige dag in het jaar zeggen wat je voor iemand voelt toch. Jij ook een fijne week en wie weet een mooie bos bloemen:)

 • Reageren
  Jolien
  9 februari 2015

  Mooie foto’s. Hele mooie quote ook!

 • Reageren
  anouk
  9 februari 2015

  Ik vind je moodboards altijd heel leuk! Deze kleuren spreken me ook weer heel erg aan

 • Reageren
  Juudith
  9 februari 2015

  Mooi weer! Ik heb ook echt niets met valentijnsdag! veel leuker om zo af en toe wat doen!

 • Reageren
  Margot
  9 februari 2015

  Wat een geweldige bloemen zijn dat inderdaad!

 • Reageren
  Berdien
  9 februari 2015

  Wat een prachtige foto’s!!!

 • Reageren
  Rianne
  10 februari 2015

  Heel mooi!

 • Reageren
  Esther
  10 februari 2015

  Heerlijke kleuren. Ben benieuwd naar het huis!

 • Reageren
  Lizet
  10 februari 2015

  Fijn moodboard! Die koekjes zien er heerlijk uit!

 • Reageren
  Angelina
  12 februari 2015

  Wat een kleurtjes!! Dat huis is ook erg kleurrijk en mooi, een van de meest bekeken posts op mijn blog haha.

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up