MOODBOARD PERSOONLIJK

Monday moodboard #16: get started

[ tea party via ENGEL. » field of flowers via »Une » cake via La Gallette » words via Ellie Lane]

Hallo nieuwe week – hallo nieuw moodboard! Deze week start ik met een heerlijk fris en kleurrijk moodboard. Een feestje om naar te kijken wat mij betreft! Zomerse kleuren, een heerlijk frisse taart met amandelen en citrusvruchten en een theefeestje met de slinger van ENGEL. Ook de klaprozen geven dat fijne zomerse gevoel. Afgelopen weekend was ik bij mijn moeder en overal langs de weg, in de berm, stonden van die prachtige rode klaprozen. Zo mooi! De quote slaat op het scriptiegesprek dat ik afgelopen vrijdag had. Het wil maar niet vlotten, mijn plan moet nog weer bijschaaft worden voor ik écht aan de slag kan. Daar ga ik dus deze week mee bezig! Making it happen – want hij moet en zal af die scriptie!

Wat zijn jullie plannen voor komende week? Have a good one! xoxo

Oh en bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties op de posts van afgelopen week, ik vind het heerlijk om hier weer ‘terug’ te zijn! :)

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Ageeth
  15 juni 2015

  Wat een heerlijk moodboard!
  En wat je scriptie betreft; een goede voorbereiding is het halve werk. Komt goed :-)

  • Reageren
   Marlies
   23 juni 2015

   Komt vast goed! Dankjewel :)

 • Reageren
  Lauriëtte
  16 juni 2015

  Wat een fijn kleurig moodboard! :) Succes met het plan voor je scriptie, you can do it!

  • Reageren
   Marlies
   23 juni 2015

   Dankjewel! :)

  Laat een reactie achter

  Scroll Up