MOODBOARD PERSOONLIJK

Monday moodboard #13: colorful party!

[ Merry and bright via Zilverblauw » Sparkle via Coco Kelley » Mini lemon meringue muffins via Matt Bites » DIY walnut garland via Studio DIY ]

Is het je al opgevallen? Mijn blog heeft sinds vandaag een (oker)geel huisje! De laatste tijd heb ik echt een zwak voor geel. Vroeger vond ik het een verschrikkelijke kleur, maar nu maakt het me zo blij! Op mijn Pinterest maakte ik het bord ‘hello yellow!’, zo mooi al die vrolijke plaatjes! Dit moodboard past perfect bij het gele en vrolijke gevoel. Dat kunnen we wel gebruiken in deze grauwe en grijze dagen. Ik koos voor een feestelijk en kleurig moodboard om dit jaar mee af te sluiten. De foto van Zilverblauw zorgt voor dat heerlijke vrolijke gevoel, voor mijn eigen huis vind ik dit veel te heftig, maar het past zo goed in hun mooie, frisse interieur. De lemon meringue cupcakes zien er heerlijk uit, die ga ik onthouden om een keer te bakken – ook leuk voor de jaarwisseling! Een slinger gemaakt van gekleurde walnoten, zo simpel en vrolijk. Leuke last minute DIY voor oud & nieuw?

Komende week verschijnen er nog de laatste snapshots van 2014 online en een korte terugblik. Dit jaar is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Tijdens de kerstdagen was ik lekker thuis bij mijn moeder en schoonouders (voor het eerst kan ik dat zeggen, haha!). Daarna werd ik helaas ziek, maar nu voel ik me gelukkig weer wat beter. Fijn, want ik heb vakantie. Tijd om lekker bij te komen, te bloggen (ik ben bezig met een superleuke giveaway actie, spannend!) en met mijn scriptie bezig te zijn. Helaas is die niet af in 2014, maar in 2015 wel hoor, beloofd!

Fijne week en alvast een mooie jaarwisseling! xoxo

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Sylvia
  29 december 2014

  Oeww, die cupcakes! :D

 • Reageren
  Anouk
  29 december 2014

  Die walnoten slinger is echt gaaf!

 • Reageren
  Dita
  30 december 2014

  Mooie kleur je huisje! :) fijne jaarwisseling

 • Reageren
  Margot
  30 december 2014

  Wat leuk dat gele huisje! Het viel me meteen op!

 • Reageren
  Eva
  30 december 2014

  Ik heb ook echt een zwak voor geel de laatste tijd, zit zelfs atm met een geel jurkje aan dit te typen ;) Ik ben dus helemaal verliefd op je nieuwe huisje en accentkleur!

 • Reageren
  Juudith
  1 januari 2015

  ooooh die cakejes! jummmieejummiee enne leuk dit okergele kleurtje!!

 • Reageren
  Lizet
  13 januari 2015

  Geel is zo vrolijk! Mooi ook die neon liefde van zilverblauw – die zou ik ook nog wel willen! Fijne plaatjes!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up