PERSOONLIJK

Life in snapshots #4

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn drukke leventje. Ik maakte zoveel snapshots, maar had zo weinig tijd om te bloggen. Daarom een hele hoop fijne fotootjes van vooral lekker eten! ;)

Lekker lunchen met mamma bij Bagels & Beans in Zwolle. // Mooie ranonkels, prachtige bloemen in een prachtige kleur: <3. // Met mijn rode fietsje in de trein. Na een bezoekje aan de fietsendokter neem ik hem maandag mee naar Amsterdam. Dan kan ik iets meer van de stad zien dan alleen het stuk wat ik steeds loop van station Muiderpoort naar stage. // Het is een uitdaging en een goede gewoonte aan het worden om elke dag lekker en gezond te ontbijten. Ik deel m’n ontbijtjes op Instagram onder de tag #healthybreakfastclub ;) Wie doet er mee?

Zaterdagmiddag: genieten van een glas thee, ‘appeltaart’ en Eigen Huis en Interieur: Scandinavië. // Zondags een gezellig en heerlijk diner voor drie bij vrienden. // Appelflap als toetje bij m’n lieve Groningse vriendinnetjes. // En vorige week woensdag was een good day!

Ik begon de dag met een heerlijke smoothie. Ik mis m’n blender enorm als ik in Amsterdam ben. Dus dat maakte ik even goed :). // Lunchen deed ik die dag met Angelina: bageltapas bij Bagels & Beans. ’s Avonds bezochten we het bloggersevent van Søstrene Grene en ’s middags hebben we aan mijn blog en portfolio gewerkt. // Twee MacBookjes naast elkaar! :) // #healthybreakfastclub

Op zondag een niet zo gezond maar wel heel lekker ontbijtje. // Maandag at ik een enorm lekkere couscoussalade. Ik zette ‘m op de foto en deel het recept binnenkort. Kunnen jullie ook genieten. // Gister moest ik naar Nijmegen voor een interview met een leerkracht op een school daar. In het zonnetje was het al echt heerlijk lente! <3 // Ik kon Nijmegen niet verlaten zonder nog even wat hotspots binnen te lopen. Sid en Liv was daar een van. Een uitgebreider verslag daarvan lees je binnenkort. Dus: stay tuned!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Olga
  27 maart 2013

  Ik zou bijna denken dat je je foto’s helemaal niet met je mobiel maakt.. ;)

 • Reageren
  Indira
  27 maart 2013

  Ik krijg er trek van!

 • Reageren
  Marieke
  27 maart 2013

  Ik heb de Scandinavië-editie van EH&I ook. I love Scandinavische interieurs! <3

 • Reageren
  Marlies
  27 maart 2013

  Vergeet niet je fiets op dubbel slot te zetten bij Muiderpoort. Ik woon er dicht in de beurt en er worden hier heel vaak fietsen gestolen.

 • Reageren
  Jesdiny
  27 maart 2013

  Ik word altijd zo vrolijk van jou foto’s! Ben ook erg benieuwd naar het couscousrecept. Ziet er lekker uit namelijk!

 • Reageren
  Angelina
  27 maart 2013

  Fijne foto’s weer meid <3 en krijg er honger van haha!

 • Reageren
  Wendy
  27 maart 2013

  Heerlijke foto’s weer. :D

 • Reageren
  Lianne
  27 maart 2013

  Jeuj, Sid en Liv! Ik krijg al honger als ik er aan denk <3 Mooie foto's!

 • Reageren
  Anja
  28 maart 2013

  Leuke foto’s!

 • Reageren
  Kimberly
  28 maart 2013

  Wat een heerlijke foto’s! <3

 • Reageren
  Debbie
  28 maart 2013

  fijne foto,s weer

 • Reageren
  tineke
  28 maart 2013

  Leuk, die healthy breakfastclub tag! :) Ga ik ook eens aan meedoen, haha

 • Reageren
  Caroline
  28 maart 2013

  Ik HOU van Bagels & Beans. Zelfs studeren is daar fijn <3!

 • Reageren
  Nina
  29 maart 2013

  Wat een super leuke foto’s! :)

 • Reageren
  LNNK
  2 april 2013

  Ik krijg er honger van… ;-)

 • Reageren
  Carola
  11 april 2013

  Leuke foto’s!
  Je hebt een leuke blog, ik ga je volgen!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up