PERSOONLIJK

Life in snapshots #14

Het is weer tijd voor een snapshot-post. Hoogste tijd, want er zijn zelfs nog foto’s van 2013 bij! ;) Geen excuses maar: enjoy!

Fijn: vtwonen, ‘koffie’ en carrotcake. // Yay! We stonden met Love to Share in Flair! :) // ‘Kerstvakantie’, ik had een weekje vrij van stage en ein-de-lijk tijd om al die tijdschriften te lezen. // Kerststerretjes.

En toen was het nieuwe jaar echt begonnen! Mooi vormgegeven quote in vtwonen. // Wandelen met de hond, mamma en de camera. Heerlijk! // Love is in the air. // Dapper begonnen op 1 januari met het invullen, helaas weer niet gelukt om het echt elke dag te doen. Maar, het jaar is nog niet voorbij! ;)

Happy toughts! Fijn kaartje dat aan mijn muur hangt :) // Ik maakte zelf kerstkaartjes van kraftkarton dat ik versierde met een witte gelpen en stempels. // Fijne outfit met mijn (toen nog nieuwe) Sissy-Boy vest. // 1100 volgers (en op dit moment zelfs al 1300), ik blijf me zo verbazen over die enorme aantallen. Waar komt iedereen toch vandaan? ;)

Fijn hoekje in huis! // Yummie & mooi. Traktatie omdat er een stagegenootje afscheid nam. // Nieuw stoeltje met hartje gekregen van de boyfriend (yes it’s official ;)). // Hello.

Fijne kaart van Paqhuis. Hangt in de keuken :) // Yummie smoothie. // Ge-wel-dig dit luciferdoosje van Hema. Hema is lekker bezig met al die fijne en mooie spullen. // De beroemde typemachine met een mooie kaart: ‘plant some happiness in 2014’.

Super-easy home made Normandische appeltaart. Het receptje vind je hier. // Tulpjes bij mamma thuis. // Ik mocht voor Flair een keer het interview doen bij een droomhuis, de binnenkijkers in het blad. Ik had geluk want het was echt een prachtig huis! :) // Bloesemtakken: ♡.

Ik was een weekendje weg met mijn lieve Groningse vriendinnetjes. Hier waren we aan het wandelen in het bos bij Paleis het Loo. Uiteraard moesten er ook foto’s gemaakt worden. // Vorige week donderdag was mijn laatste dag als stagiaire bij Flair, daarom trakteerde ik op deze heerlijke Rocky Road Fudge. Voor het recept moet je woensdag weer even een bezoekje brengen aan mijn blog! ;) // Op pad met de camera. Dit keer naar Kampen om de school waar een vriendin werkt op de foto te zetten. De foto’s worden gebruikt voor de nieuwe website van de school. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! // Fijne cadeautjes als dank voor het fotograferen. Precies waar ik van hou! Goed uitgezocht lieve Hes! :)

Nog even op bezoek op de redactie van Flair om iets af te maken. Er kwam net een leuk perspakketje binnen met deze toffe photoboot-snor. Daar wilde ik natuurlijk wel even mee op de foto. // ‘Do more of what makes you happy’ – dat is wat ik de komende tijd wil en ga doen. Want: heel fijn nieuws! Ik mag een klein beetje blijven bij Flair. Woehoe! Vanaf Flair 12 start er een nieuwe rubriek die ik voor mijn rekening neem. Daarbij heb ik wel steeds jullie hulp nodig. Je kunt namelijk met je Instagramfoto in Flair komen. Elke week post ik een nieuw thema voor de foto en kun je meedoen door jouw foto die bij het thema past in te zenden met #atflair en door @flair_nl te noemen. Deze week is het thema: ‘waar word je echt blij van?’ Doen jullie mee? // Mijn nieuwe notitieboekje direct goed in gebruik genomen, ik schreef er een mega to-do-list in. Want, mijn stage mag dan wel afgelopen zijn, ik heb een heleboel leuke opdrachten en projectjes lopen. // Yay! Zaterdag 22 februari organiseert Heerlijk weer een fijne insta high tea dicht bij Haarlem. Van 14-17 lekker kletsen met mede-Instagrammers onder het genot van heel veel lekkers! De kosten zijn € 30 en er zijn nog plekjes vrij. Meld je aan via femke@heeerlijk.nl! Zie ik je dan?

Eindelijk tijd gehad om mijn wordbanner te veranderen. Dit stukje was ‘over’  en hing ik boven mijn bed. Het resultaat van wat nu boven de bank hangt volgt snel. // Oh wat een fijne verpakking hebben deze mintsnoepjes! :) // Lots of things to do! // Sweet Valentine. Ik vond de lolly toen ik mijn kamer aan het opruimen was. Precies op tijd voor vandaag. Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad en ik stuur via deze weg nog een beetje extra liefde jullie kant op! :) Bedankt voor het volgen, lezen en reageren. Jullie zijn the best! ♡

 

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Indira
  14 februari 2014

  Zulke foto’s geven altijd zulke fijne posts!

 • Reageren
  Linda
  15 februari 2014

  Prachtige foto’s in je overzicht. Dat maakt het helemaal goed dat er zelfs nog tweeduizendendertien kiekjes tussen zitten ;-)
  Tof dat je een eigen plekje krijg in de Flair, wat een droom. Het lijkt mij zo onwijs tof om je eigen werk terug te zien in een blad :)

 • Reageren
  Dita
  15 februari 2014

  Wat een fijne foto’s n fijn dat je een klein beetje bij Flair mag blijven

 • Reageren
  MySimplySpecial
  15 februari 2014

  Wat een mooie foto’s weer!

 • Reageren
  SanneWierda
  15 februari 2014

  Wat maak je toch altijd fijne foto’s! :)

 • Reageren
  Annebelle
  15 februari 2014

  Wat een leuke en vrolijke foto’s!

 • Reageren
  Jorian
  15 februari 2014

  Fijne fotos weer lief vriendinnetje! Wat is het toch heerlijk om te zien! Snel daten? X

 • Reageren
  Juliette
  15 februari 2014

  Super leuk al die fotootje’s!

 • Reageren
  Patricia
  15 februari 2014

  Wat een fijne foto’s, kwam erachter dat ik je nog niet op instagram had en jouw foto’s ertussen maakt het wel fijn, zeker met de quotes en mooie spulletjes

 • Reageren
  Swaen
  16 februari 2014

  Wat een heerlijke foto’s!

 • Reageren
  LNNK
  16 februari 2014

  Fijne fotootjes :) Ik geniet altijd van jouw snapshots.

 • Reageren
  Mels
  18 februari 2014

  LEUK! (maar ik volg je dan ook op instagram dus stiekem kende ik deze foto’s al)

 • Reageren
  Juudith
  2 maart 2014

  naise piccs!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up