EROPUIT HOTSPOTS

Hotspot: AnoukB Brands unxpctd


Tijdens onze #confettiencoontour uitjes voor Flair komen we veel moois tegen. Meestal nemen we, vanwege de tijd en alles wat we nog willen zien, genoegen met één mooie foto. Bij deze hotspot hield ik niet op met foto’s maken. De wondere wereld van styliste Anouk Brands laat zich niet in één foto vatten.


Zodra je over de drempel van dit historische pand stapt, stap je een nieuwe wereld in. De wereld van styliste Anouk Brands. In haar studio en winkel kun je terecht voor heel veel interieurinspiratie. Hier vind je prachtige lampen, warme plaids en bijzondere kleuren verf. In de voorkamer geniet je van een heerlijk kopje koffie om even bij te komen van de complete beleving. Anouk Brands heeft een prachtige stijl. In de winkel is het donker, maar toch ook licht, knus en stoer. Er staat een verfmengmachine en er zijn verschillende kamers waar je een kijkje kunt nemen om inspiratie op te doen.

De studio/winkel van Anouk is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Je vindt AnoukB Brands unxpctd aan de Gedempte Oude Gracht 144 in Haarlem.

Meer hotspots in Haarlem door Confetti & co. staan in week 48 in Flair.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Puck
  16 oktober 2015

  Dit vind ik wel heel erg mooi, maar ook een lastige stijl om zo zelf in huis te krijgen en het toch warm aan te laten voelen…

 • Reageren
  Simone
  4 november 2015

  Wauw, ik ben verliefd. Echt prachtig. Hier zou ik me wel thuis voelen. Lekker knus!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up