DO IT YOURSELF PERSOONLIJK

Happy new home – verhuiskaarten

Inmiddels wonen we al zo’n drie maanden in ons nieuwe huis. Maar het was er nog niet van gekomen verhuiskaarten te sturen. Of is dat eigenlijk gewoon hopeloos ouderwets? Ik vind van niet! Echte post is zo leuk om te maken, te schrijven, te sturen en te ontvangen. Ik kan echt blij worden van een mooi kaartje op de deurmat. Daarom besloten we toch verhuiskaarten te sturen. Kijk je mee?


Ik bestelde de kaarten via Webprint. Het ontwerp van het kaartje maakte ik zelf. Als uitgangspunt nam ik het logo van mijn blog, het huisje. Ik koos ervoor om het design in vier verschillende kleuren te laten afdrukken: geel, groen, mintgroen en een vergrijsde kleur rood (staat niet op de foto). Dit zijn kleuren die je ook in ons huis terug vindt, dat vond ik wel een leuk detail. De tekst happy new home is in het font Besom.


Bij Webprint kun je zowel losse ansichtkaarten als setjes bestellen. Ik koos voor vier setjes van 10 kaarten. De kaarten worden gedrukt om mooi stevig papier en de voorzijde is licht glanzend. Op de achterkant kun je een tekst laten drukken die je naar eigen inzicht kunt plaatsen en customizen. Op deze kaarten liet ik het nieuwe adres drukken. Een extra leuk detail is dat je ook een afbeelding kunt toevoegen als ‘postzegel’. Hiervoor koos ik voor elke kaart een andere selfie van mij en Jasper. Nadat ik de kaarten had besteld had ik ze supersnel, binnen twee dagen, in huis. Ideaal dus als je snel kaartjes nodig hebt. Onze kaarten zijn inmiddels nog steeds niet allemaal verstuurd, dus zo’n haast had ik niet! Maar toch fijn als je iets bestelt dat het er dan snel is.


Om de kaarten extra leuk te maken kocht ik bruine kraft-enveloppen bij Hema. Deze enveloppen zijn net iets groter dan de kaarten, dus dan kan er bijvoorbeeld ook nog een klein extraatje in de envelop. De enveloppen versierde ik met kleine stickertjes die ik kocht bij Søstrene Grene en een stempel van Hema. Heel simpel, maar het geeft je post nét even wat extra’s!

Deze post is geschreven in samenwerking met Webprint. Ook samenwerken? Neem dan even contact op.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Jolien
  17 juli 2015

  Oh zo leuk!

 • Reageren
  Puck
  17 juli 2015

  Post is zeker niet ouderwets en erg leuk. Maar ik vind het versturen an sich altijd zo’n gedoe… Daarom dat ik het toch meestal online doe.

 • Reageren
  Rensina Steursma
  17 juli 2015

  Oh wat een superleuke kaarten!
  Tof ook dat jullie ze helemaal gepersonaliseerd hebben en die eigen postzegel is ook gaaf.
  Groetjes, Rensina

 • Reageren
  Margot
  17 juli 2015

  Wat heb je dat leuk gedaan!

 • Reageren
  Babette
  17 juli 2015

  Wat ziet dit er leuk uit, wordt er helemaal vrolijk en hebberig van! Van die heerlijke foto’s met stationary spulletjes ;) Volgensmij wordt post nooit helemaal ouderwets, het is leuk om te krijgen, maar ook om te sturen!!
  En ga binnenkort ook maar is op die site kijken, om misschien ook maar is zelf kaartjes te laten drukken, ziet er leuk uit!
  Groetjes Babette

 • Reageren
  Kim
  17 juli 2015

  Wat leuk zeg! :) Ik hou van post!

 • Reageren
  Britt • Annebrittures
  18 juli 2015

  Zo’n post in je brievenbus is een feest om te openen! Ik wilde dat ik ook zo’n creatief persoontje was. (:

 • Reageren
  Lonneke
  26 juli 2015

  Ze zijn heel tof geworden!

 • Reageren
  Lizet
  2 augustus 2015

  Post is superleuk! Hele leuke kaartjes!

 • Reageren
  Iris
  7 september 2015

  Wauw leuke kaartjes! Zou ze ook wel willen versturen als we gaan samenwonen. Wil je hem evt doorsturen? De voorkant zegmaar ;)

  • Reageren
   Marlies
   10 september 2015

   Ik ga je ze mailen! :)

   • Reageren
    Yasmine
    11 oktober 2015

    Wat superleuk! Moest je het niet erg vinden, zou je ze dan ook naar mij kunnen mailen? Ben pas verhuisd en op zoek naar heel leuke kaartjes! :)

   • Reageren
    Daniëlle
    9 januari 2017

    Hoi,

    Zou je ze ook naar mij willen mailen? Wat een super leuke kaarten!

 • Reageren
  Lia
  3 oktober 2015

  Prachtige kaarten! Leuk dat je ze zelf hebt ontworpen!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up