PERSOONLIJK

Giveaway party – DAY #5: Coeur Blonde

Om 2015 knallend te beginnen vind je de komende weken om de dag (vandaag, maandag en woensdag) een nieuwe winactie op mijn blog. Ik benaderde mijn favoriete webshops om mee te werken aan dit leuke giveaway feestje. Vandaag ‘Coeur Blonde’.

De lieve meiden van Coeur Blonde, Elle & Pip, volg ik al een hele tijd. Elle al vanaf het begin dat ze een blog had onder haar eigen naam. Nu blogt ze samen met Pip. Op hun blog vind je lekker veel inspiratie, fijne hotspots (in Amsterdam en Haarlem) en leuke persoonlijke verhalen/favorieten. Ik bezoek hun blog vaak voor de nieuwste hotspots in Haarlem. Ideaal om te weten waar ik de heerlijkste chai-latte of gezondste sapjes kan drinken bij mij in de buurt.

Coeur Blonde heeft naast een blog ook een fijne webshop met allerlei mooie (vaak zelf ontworpen en handgemaakte) producten. Sieraden, mokken met handgeschreven teksten, postcards, noem het maar op! Vandaag mag ik iets weggeven uit de Petit Pop Up Boutique van Coeur Blonde. Namelijk het ‘mini diamond frame’. Een piepklein (6,1 cm bij 5,9 cm), schattig fotolijstje waar je een lief briefje in kunt stoppen. Ik kreeg ‘m zelf ook om in huis op te hangen en te fotograferen. Ik deed er een briefje met het woord ‘shine’ in en hing het in onze gang. Omdat de gang niet zo mooi is ben ik begonnen met het behangen van de muur. Er komen steeds meer kaartjes en lijstjes bij! :)

Fotografie & styling: Marlies Huisman.

Winnen!
Ik mag 2 x een mini diamond frame weggeven van Coeur Blonde/Petit Pop Up Boutique

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 18 januari door hieronder een reactie achter te laten (vul een geldig e-mailadres in, dan kan ik je bereiken als je wint). Wil je extra kans maken? Like mijn Facebookpagina, de pagina van Coeurblonde en deel de winactie.

Good luck! ✩

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reageren
  Bianca
  10 januari 2015

  Bij deze mijn aanmelding. Ik volg Coeur Blonde ook al vanaf het begin! I love these two girls! Zo inspirerend. ik check inderdaad ook regelmatig de blog voor leuke hotspots. Ennuh het diamond frame zou zo gaaf bij mij at mi casa hangen!

  Liefs Bianca

 • Reageren
  Rosanne
  10 januari 2015

  Wat een geweldig leuk merk, kende het nog niet! Ga het onthouden!

 • Reageren
  Lisanne
  10 januari 2015

  Oh wat mooi! Mijn meisje haar haar is pas voor het eerst geknipt en het zou mooi zijn om dat in de diamond frame te doen. Ik draai nu al duimen…

 • Reageren
  Doinja
  10 januari 2015

  Oooooh… ik doe nog een poging! Deze zijn zoooo cute! Ik doe dus (weer) heel graag mee!

 • Reageren
  Babette
  10 januari 2015

  Ooooh.. Ik kende de kleine lijstjes al wel maar wist niet dat ze ook in een diamantvorm waren

 • Reageren
  Dionne
  10 januari 2015

  Wat een super leuke webshop! Ik doe graag mee. ik heb het gedeeld

 • Reageren
  jessica van den Berg
  10 januari 2015

  In 1 woord : Prachtig ♡ … Leuke giveaway Marlies!

 • Reageren
  Claudia
  10 januari 2015

  Ik doe ook graag mee met deze winactie! Heb een hele mooie showrek waar dit mooie lijstje aan kan hangen

 • Reageren
  Maartje
  10 januari 2015

  Oeh, wat mooi! Ik doe erg graag mee :-)

 • Reageren
  Naomi
  10 januari 2015

  Wat een ontzettend leuk merk! En wat een leuke win actie. Ik doe weer mee! :)

 • Reageren
  Margot
  10 januari 2015

  Wat is hij schattig! Ik doe graag mee.

 • Reageren
  Nadia
  10 januari 2015

  Heel leuk, ik doe graag mee!

 • Reageren
  Berdien Renes
  10 januari 2015

  Weer zo’n leuke give away! <3.
  – Ik like jou FB al
  – En heb die van Coeur Blonde nu ook geliked
  Liefs Bird ( Berdien Renes)

 • Reageren
  Clarieke
  10 januari 2015

  Wat een lief hangertje! Zou ontzettend leuk staan in ons huisje!

 • Reageren
  Katja
  10 januari 2015

  Heel leuk. Ik zou het hangertje graag aan een lieve vriendin van mij willen geven.

 • Reageren
  Lisa
  10 januari 2015

  Oh, super leuk deze!

 • Reageren
  Anita H.
  10 januari 2015

  Mooi! Ik doe mee.

 • Reageren
  Jolien
  11 januari 2015

  Wat een fijne webshop!! Ik doe dus zeker mee. Ik heb ook alles gedaan om extra kans te maken. :D

 • Reageren
  Merel
  12 januari 2015

  Heel leuk! Ik doe graag mee :)

 • Reageren
  Wendy
  12 januari 2015

  Weer zo’n leuke winactie! Ik doe graag mee! :)

 • Reageren
  Ageeth Mooij
  12 januari 2015

  Prachtig! Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Thirza
  12 januari 2015

  Oh ik heb ook zo’n lelijk muur die ik aan het wegmoffelen ben!!! Zo je graag na-apen en dezelfde diamant erbij hangen

 • Reageren
  Rozemarijn Keurentjes
  13 januari 2015

  Oh wauw, wat een prachtige hanger! Ik vind de mix tussen moderne gemetrische vormen en het oude ambachtelijke gevoel van deze hanger echt heel gaaf. Past heel goed in ons oude appartementje vol lichte hoekjes. :)

 • Reageren
  Eveline Legius
  13 januari 2015

  in 1 woord: SUPER!

 • Reageren
  Marleen
  13 januari 2015

  Wat een leuke actie!!!! Ik weet er een mooi plekje voor… Een bijzonder laatste herinnering voor een dierbaar persoon die ik nog elke dag mis! En nu met m’n fingers crossed afwachten tot 18 januari ;-)

 • Reageren
  Marjolein
  13 januari 2015

  Done! Wat gaaf! <3

 • Reageren
  Josette
  13 januari 2015

  Wat een leuk hangertje, ik doe graag mee!

 • Reageren
  Leen
  13 januari 2015

  Oh, wat schattig…

 • Reageren
  Lizet
  13 januari 2015

  Ook al zo’n leuke site! Ik vind hun ‘lettertje’ zo leuk! En natuurlijk ook heel leuk die hangers… Mooi ook zo aan de muur!

 • Reageren
  Eliza
  14 januari 2015

  wauw! Ik doe mee. Ze zijn prachtig!

 • Reageren
  Nynke
  14 januari 2015

  Wat leuk zeg. Ik heb natuurlijk ook geliked en gedeeld.

 • Reageren
  anne
  16 januari 2015

  Wat gaaf die hanger! Kende het blog niet maar komt op mijn leeslijstje erbij. Hanger is leuk om kado te geven!

 • Reageren
  Lotte
  17 januari 2015

  Wat een schattig hangertje! Die zou leuk bij mijn plakmuur staan ;)

 • Reageren
  martine
  17 januari 2015

  Ik heb deze frames al vaker gezien op Pinterest, maar nooit geweten waar ze vandaan kwamen! Leuk om zo andere blogsters te ontdekken!

 • Reageren
  Sarah
  17 januari 2015

  Wat mooi, ik doe ook graag mee! :) En weer een mooie webshop erbij in mijn favorieten, dankjewel daarvoor!

 • Reageren
  Zita
  17 januari 2015

  Ik zie allemaal mooie inspiratie om mijn platte radiator nog mooier te maken :) Diamond zou het er mooi op doen…

 • Reageren
  Anneke
  18 januari 2015

  Mooi! Ik zou hem heel graag winnen, lijkt me leuk om steeds iets anders in te kunnen doen! Ik ga duimen… :-)

 • Reageren
  Laura
  18 januari 2015

  Wat een mooie hanger! Zoiets zoek ik nog voor mijn werkkamertje!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up