BINNENKIJKEN WONEN

Dreaming of my own home #16

Het huis waar ik dit keer bij weg droom is heerlijk licht en prachtig ingericht. Het is het huis van de eigenaresse van het Amsterdamse Sukha (bekijk op Love to Share de post die ik schreef over deze fijne, inspirerende winkel). Irene Mertens stond in april 2013 met haar fijne interieur in vtwonen. ‘Keep it simple’  is haar boodschap. ‘Zorg dat de basis goed is met een mooie vloer en zacht getinte wanden. En speel met de rest.’ Irene heeft dat heel goed gedaan. Alles in haar huis ‘klopt’ en toch is het speels.

Photography: Jeltje Janmaat. Styling: Cleo Scheulderman. Via: vtwonen.

Ik hou van de zachte kleuren en fijne details. De vele gebreide plaids, kussens en de houten kralenkettingen vind ik ook enorm mooi. Zo’n houten kralenketting kun je kant en klaar kopen (o.a. bij Sukha), maar je kunt ‘m ook zelf maken. Irene knoopt er met touwtjes mooie kaarten en illustraties aan. Zo maak je heel eenvoudig een fijne bewaarslinger. Leuk DIY idee voor deze druilerige zaterdag! :)

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Clarieke
  11 januari 2014

  Mooi! Zo’n kralenketting staat ook op mijn verlanglijstje. Ik denk dat ik ‘m binnenkort zelf ga maken.

 • Reageren
  Dina
  11 januari 2014

  Mooie woning, ik vind die lichte kleuren heel fijn.

 • Reageren
  Angelina
  11 januari 2014

  Heel mooi inderdaad!! De houten kralenketting staat nog op mijn ‘to-do-list’ haha. Heb al diverse hangers gemaakt, maar moet hoognodig nieuwe kralen halen.

 • Reageren
  Maura - YLT
  11 januari 2014

  Ik droom graag met je mee! Mooi zo licht. Zelf ben ik wel meer van kleur, alhoewel dit ook wel eens goed voor mij zou zijn, beetje meer rust haha.

 • Reageren
  Annebelle
  11 januari 2014

  Ik houd echt van zwart-witte interieurs, kan je met alles combineren. En als je het zat bent voeg je gewoon wat kleurrijke kussentjes toe.

 • Reageren
  Dionne
  11 januari 2014

  Het ziet er geweldig uit!

 • Reageren
  Dita
  11 januari 2014

  Echt super mooi! :)

 • Reageren
  Marjolein
  11 januari 2014

  Wat een mooie inspiratie foto’s zijn dat :D zo zou ik mijn huisje ook wel willen hebben.

 • Reageren
  Swaen
  12 januari 2014

  Prachtig!

 • Reageren
  Juudith
  25 januari 2014

  mooie plaatjes! gezellie sfeer

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up