BINNENKIJKEN WONEN

Dreaming of my own home #15

Het is lang geleden dat ik een post plaatste in deze categorie en weg droomde bij een mooi, eigen huis én interieur. Dat ik nu groter woon betekent niet dat ik gestopt ben met dromen. In tegendeel, het hebben van een eigen huis, daar droom ik nog steeds van. Vandaag deel ik een klein, maar heel fijn ingericht huis.

Photos via Kim Timmerman

De styling van het huis is verzorgd door Kim Timmerman. Voor tijdschrift Libelle laat ze zien hoe je een kleine ruimte heel praktisch kunt gebruiken. Zo wordt de bank een bed en maakte ze van de venterbank een fijne zitplek.. Ook de boekenkast wordt heel praktisch gebruikt door er een werkplek in te maken.

Kim gebruikte bij de styling veel wit. zwart en grijstinten en houten en grafische details. Door veel dezelfde kleuren te gebruiken blijft de kleine ruimte rustig en overzichtelijk. Ik vind de combinatie van deze kleuren heel fijn, vooral het warme hout zorgt voor een mooi ‘kleur’accent. Verder ben ik helemaal weg van de werkplek en de verroeste industriële lamp boven de tafel.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Dionne
  27 december 2013

  Mooie inspiratie!

 • Reageren
  Daniëlle
  27 december 2013

  Wat een mooi huisje, echt precies mijn smaak!

 • Reageren
  Angelina
  27 december 2013

  Wauw wauw echt perfect!!

 • Reageren
  Farah
  27 december 2013

  Heel mooie inspiratie!

 • Reageren
  MySimplySpecial
  27 december 2013

  Wat mooi en slim ingericht!

 • Reageren
  Isabelle
  27 december 2013

  Ik droom ook wel eens graag weg bij zulke mooie foto’s!

 • Reageren
  Sara
  27 december 2013

  Heerlijk zulke foto’s :D

 • Reageren
  Dita
  27 december 2013

  Heel mooi!

 • Reageren
  Anke
  27 december 2013

  Dit vind ik ook heel mooi!

 • Reageren
  Food Love and Happiness
  28 december 2013

  Die is zeker mooi, er hangt een fijn sfeertje! Ik kan niet wachten om straks lekker in mijn nieuwe huisje aan de slag te gaan, wil het helemaal anders!

 • Reageren
  Maiti (homemarit blog)
  28 december 2013

  Heel mooi! Liefs Marit

 • Reageren
  LNNK
  29 december 2013

  Heel fijn! Helemaal mijn smaak.

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up