PERSOONLIJK

Dag 2015!

2015 is voorbij. Het was een jaar vol moois zoals een nieuw huis in een nieuwe stad, gave kansen, de start van Confetti & co. en helaas ook een periode dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Tijd om, ietwat verlaat, even terug te blikken zodat ik vanaf morgen, maandag (gek genoeg voelt het alsof het nieuwe jaar dan pas echt begint) met een frisse start kan beginnen.

tag_mlieesmonthlycollage_1422721766

Januari – ik startte het jaar, zoals elk jaar, gezond en deed mee met de Flair Fit & Gezond challenge. Daarnaast hield ik een superleuk giveaway feestje hier op mijn blog waar jullie al net zo enthousiast over waren als ikzelf. Hierbij ontdekte ik dat stylen is wat ik het allerliefst doe. Voor de foto’s verbouwde ik vaak ons hele huis en wat genoot ik daarvan! In 2016 komt er vast ook een reden om weer zo’n feestje te geven!

tag_mlieesmonthlycollage_1425154556

Februari – het hoogtepunt van deze maand was een kort bezoekje aan Zweden, hét Ikealand! Voor Flair mocht ik er een kijkje nemen achter de schermen bij het maken van de catalogus en de ontwikkeling van nieuwe collecties. Heel bijzonder om te zien dat de collecties die ik er zag nu in de winkels liggen. Ook schreef ik me deze maand heel impulsief in om de halve marathon te lopen in Zwolle en startte ik dus met keihard trainen.

tag_mlieesmonthlycollage_1427871529

Maart – lente! Een maand vol verse bloemen, prachtige bloesem en de eerste plannen voor Confetti & co., maar ook met slecht nieuws over ons huis. Het huis waar we in woonden in Haarlem stond te koop en werd helaas snel verkocht waardoor wij op zoek moesten naar een nieuw plekje…

tag_mlieesmonthlycollage_1430456671

April – we hoorden dat we een mooi huis in de binnenstad van Amersfoort konden krijgen! Deze maand stond vooral in het teken van opruimen, voorbereiden en inpakken. Niet alleen het inpakken van onze spullen, maar ook van de cadeautjes voor de #instaswap. Ook genoten we nog even van ons huis in Haarlem. Aan het eind van de maand verhuisden we naar Amersfoort.

tag_mlieesmonthlycollage_1433098374

Mei – de maand begon met klussen, klussen en nog eens klussen. We waren lekker wat dagen samen vrij waardoor alles heel snel ging. We verfden de slaapkamer, maakten een kledingrek en ik bracht een bezoekje aan Amsterdam met Jorian en onze nieuwe bank arriveerde eindelijk na lang wachten en bivakkeren op een matrasje in de woonkamer. Nu kon ons huis helemaal ingericht worden!

tag_mlieesmonthlycollage_1435649711

Juni – was een fijne maand, we wenden zo langzamerhand aan ons nieuwe plekje. Ik zag vooral erg op tegen het reizen naar m’n werk waardoor het eigenlijk juist erg mee veel. Veel vrienden brachten al een bezoekje aan ons nieuwe huis en we genoten van de warme dagen, lekkere drankjes en bezoekjes aan het net geopende Loods 5. Ook liep ik deze maand de 4 mijl in Zwolle, helaas geen halve marathon, dat bleek iets te ambitieus, maar wie weet in 2016 wel!

tag_mlieesmonthlycollage_1438373491

Juli – stond in het teken van Confetti & co. We hadden een superleuke fotoshoot met Dione, maakten ons eerste citytripje in opdracht voor Flair, naar zomers en zonnig Middelburg. Een heerlijke stad vol leuke en hippe hotspots. We vierden een klein feestje omdat we zo blij waren met onze visitekaartjes, Jasper en ik brachten een bezoekje aan Parijs en ik genoot van de mooiste Bloomon-bos die ik ooit ontving!

tag_mlieesmonthlycollage_1441043206

Augustus – was warm! Voor Flair bracht Confetti & co. een bezoekje aan Arnhem en Apeldoorn, ook aanraders om een keer te bezoeken. Ik volgde een leuke workshop waarin ik een heerlijke én mooi salade maakte met eetbare bloemen, ik bracht weer een bezoekje aan Loods 5 en genoot van warme zomeravonden in de tuin op onze tuinbank die Jasper maakte van oude pallets.

tag_mlieesmonthlycollage_1443638221

September – was niet mijn favoriete maand. Doordat ik de hele zomer (hard en veel) had gewerkt was ik ‘op’. Het was tijd om even aan mezelf te denken en ik bezocht hiervoor een fijne coach waardoor ik wat tot rust kwam. Mooi op tijd want hierdoor kon ik gelukkig wél mijn verjaardag vieren door een ‘heeerlijke’ taart te bakken én weer een giveaway party voor jullie te organiseren. Ook verscheen het eerste ‘Marlies & Jorian on tour’ artikel in Flair. Superleuk om te zien hoe alles mooi samenkomt met de vormgeving! Dat blijft echt bijzonder.

tag_mlieesmonthlycollage_1446283787

Oktober – was een drukke maand die vooral bestond uit werken, werken en nog eens werken. Omdat we er graag in november toch nog even tussenuit wilden maakte ik extra veel en lange dagen. Gelukkig heb ik leuk werk, deze periode coördineerde ik namelijk het We Love Winterboek van Viva & Flair. Een superleuke klus!

tag_mlieesmonthlycollage_1448907918

November – voor Flair bracht Confetti & co. een bezoekje aan Amsterdam en daarna vertrok ik met vriendlief naar Zeeland. Een week om uit te waaien en bij te komen in een leuk vakantiehuisje. We bezochten wat stadjes en lieten ons zandstralen op het strand, speelden spelletjes en gingen lekker uit eten. Heel fijn om even samen niets te hoeven! Toen we terug waren stond ik een dagje met Jorian op Flavourites Live! om Winterboeken te verkopen. Ik won op het blog van Lisanne een supermooie set met zout- en pepermolen van Menu, de kleurtjes passen perfect hier in huis!

tag_mlieesmonthlycollage_1451549506

December – is altijd een lastige maand. Het is de maand waarin mijn lieve pappa overleed en met al die gezellige familiedagen is dat dan even extra zwaar. Toch was het ook een leuke maand doordat we met Confetti & co. aftelden naar kerst. Elke dag deelden we een mooi inpakidee en gaven we een cadeautje weg. De kerstdagen waren fijn, eerste kerstdag waren we bij mijn moeder waar iedereen een gang kookte voor het kerstdiner, wij maakten een heerlijk stoofpotje, en tweede kerstdag hebben we gezellig gegourmet bij de ouders van vriendlief. Na kerst was ik helemaal klaar met alle versieringen en ruimde ik het gauw op. Tijd voor nieuwe frisse bloemen en wat rust en leegte in huis.

Happy new year! Make it a good one!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Liza
  4 januari 2016

  Wat een mooi verslag! Op naar weer een mooi nieuw jaar! Succes met Confetti & Co samen met Jorian.

 • Reageren
  Dita
  4 januari 2016

  Wat leuk zo al die mooie foto’s!

 • Reageren
  Lizet
  4 januari 2016

  Wat leuk zo met al die foto’s erbij! En mooi overzicht! Ondanks dat je je ook niet zo lekker hebt gevoeld, ziet het er toch als een leuk jaar uit… Op naar 2016! :)

 • Reageren
  Evy
  4 januari 2016

  Leuk overzicht van 2015 seg! Fijn dat je zo gedetaileerd kan terug kijken.
  En waauw! Alleen al van naar je foto’s te kijken word ik meteen happy! :-D

 • Reageren
  Rianne
  5 januari 2016

  Wauw, wat een mooie feed zo! Hele mooie foto’s bij elkaar!

 • Reageren
  Stefanie
  6 januari 2016

  Wauw, wat een mooi overzicht! Leuk om te zien al die prachtige foto’s bij elkaar. Op naar een mooi 2016! :-)

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up