BINNENKIJKEN

Binnnenkijken – Een hofjeshuis in Leiden

Vorige zomer, in augustus, was ik – zoals wel vaker – op bezoek bij Jorian. Dit keer gewapend met mijn camera en wat extra stylingitems om een binnenkijker te maken in haar schattige hofjeshuis. Ik ken Jorian via mijn blog en Instagram. Toen ik zelf op zoek was naar woonruimte in Haarlem in verband met mijn stage bij Flair (alweer bijna twee jaar geleden) bood Jorian haar hulp aan. We ontmoetten elkaar en het klikte direct, steeds vaker spraken we af en nu hebben we eigenlijk elke dag wel contact, zowel privé als ‘zakelijk’, want ja, we hebben leuke plannen!

Toen ik Jorian leerde kennen verhuisde ze zelf net naar dit huisje met een oppervlakte van 36 vierkante meter. Ik heb het huis dus met haar zien ‘groeien’. Op dit moment ziet het er alweer helemaal anders uit, Jorian heeft namelijk, net als ik (en wie niet?), last van veranderdrag en ze vindt het heerlijk om haar interieur te veranderen. Die veranderingen zijn, net als haar huis, vaak klein. Met accessoires, bloemen, nieuwe kaartjes aan de muur geeft ze haar huis een nieuwe look. Benieuwd hoe het er nu uit ziet? Volg Jorian dan op Instagram waar ze de mooiste foto’s van haar interieur deelt.

Komen de foto’s je bekend voor? Dat kan! Het resultaat van de binnenkijker die ik fotografeerde bij Jorian stond in Flair 21. Helaas is er in Flair niet altijd genoeg ruimte om alle foto’s te plaatsen, daarom vond ik het leuk om de foto’s en extra foto’s met jullie te delen.

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Dionne
  12 juni 2015

  Ziet er ontzettend mooi uit! Zou zo ook mijn huis kunnen zijn! <3 Prachtig!

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Ja he? Ik vind het ook een heerlijk huisje. Er is altijd wat nieuws te zien!

 • Reageren
  Margot
  12 juni 2015

  Wat een leuk huisje!

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Ja he? :)

 • Reageren
  Eline
  12 juni 2015

  Het ziet er echt super mooi uit. Vooral de schaal op tafel met de kaarsjes en de bloemen. Dat zou ik ook zo op mijn eigen kamertje willen zetten. Hele mooie foto’s en lekker fris

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Ja gezellig he? Dankjewel voor je compliment!

 • Reageren
  Dina
  12 juni 2015

  Wat een mooie combinatie, dat groen bij het wit. Heel mooie huis! <3

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Ja he? Staat zo mooi!

 • Reageren
  Shifra
  12 juni 2015

  Aaah, wat een leuk huisje heeft Jorian toch! Mooi gefotografeerd. :) Ik volg haar graag op Instagram, ze heeft prachtige interieurfoto’s!

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Dankjewel Shifra! :) Ja op Instagram deelt ze ook fijne plaatjes! Het is nu alweer zo anders!

 • Reageren
  Sas
  12 juni 2015

  Ziet er erg leuk uit!

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Vind ik ook :)

 • Reageren
  Kim
  12 juni 2015

  Super leuk! Stiekem best jaloers op dit mooie plekje.

  • Reageren
   Marlies
   15 juni 2015

   Dat snap ik wel Kim! ;)

  Laat een reactie achter

  Scroll Up