BINNENKIJKEN

Binnenkijken – Scandinavisch en licht in Leiden

IMG_8369kopie

In september fotografeerde Confetti & co. een superleuke binnenkijker bij Ingrid, een collega van Jorian. Ingrid (@quellejoy) woont met haar man en drie zoons in een monumentaal herenhuis in Leiden. Het is werkelijk een fantastisch huis met vier verdiepingen, vijf schouwen en een dubbele keuken. Ook de inrichting is geweldig! Heerlijk licht met een Scandinavisch warme inslag. Ik keek mijn ogen uit tijdens het fotograferen, kijk je mee?

IMG_8347kopieWoonkamerIMG_8368kopieKeuken IMG_8441kopieAchterkamer IMG_8455kopie IMG_8466kopie IMG_8472kopie IMG_8474kopie

De binnenkijker met het verhaal van Ingrid kun je vinden in het We Love Winterboek van Viva & Flair dat ik zelf heb mogen coördineren. Hij ligt nog in de winkel, of je kunt het boek hier bestellen. Heb jij ook zo’n gaaf huis of een bijzonder interieur? Confetti & co. komt graag bij je langs om het vast te leggen. Stuur ons gerust een berichtje!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Monique | WritingMonique
  30 december 2015

  Oh, fantastisch! Ik vind alles mooi, haha, het ziet er zo gezellig en licht,fris uit.

 • Reageren
  Femke
  30 december 2015

  Wauw wat een mooi huis en foto’s! Mooi om te zien hoe de authentieke elementen in tact zijn gebleven en gecombineerd met een modern en licht interieur. Ik hou ervan!

 • Reageren
  Rianne
  1 januari 2016

  Oh wauw!! Daar zou ik ook wel willen wonen..

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up