BINNENKIJKEN WONEN

Binnenkijken – Anique in Enschede

Vorige week woensdag was ik op bezoek bij Anique in Enschede. Anique en ik volgen elkaar al een hele poos op Instagram en hebben regelmatig contact. Ik vond het dan ook superleuk dat ze mij vroeg of ik wat foto’s van haar wilde maken voor haar blog waar ze gaat schrijven over haar leven als verloskundige en mama van Kees. Ik reisde af naar Enschede waar Anique mij verwelkomde in haar heerlijk lichte huis uit 1906.

Net als ik deed Anique alles in één jaar; verhuizen, (zwanger) trouwen en moeder worden. Genoeg stof om over te kletsen dus. Na een kop koffie maakte ik foto’s van Anique aan de keukentafel, een plek waar ze graag zit – straks om te bloggen, nu onder andere om te checken waar de luiers in de aanbieding zijn! #momlife ;)

Het huis waar Anique met haar man Arthur en zoon Kees woont is, zoals ze zelf zegt: ‘Klein maar fijn en in een van de leukste straten van Enschede. Toen we hier kwam kijken waren we direct verkocht!’ Nou, dat snapte ik wel, de entree heeft namelijk van die fijne Portugese tegeltjes! Veel hoefden ze niet te verbouwen, de keukenkastjes lieten ze wit spuiten en ze plaatsen een nieuw aanrechtblad op de keuken. De muren (en de houten vloer boven) werden fris wit. Door al dat wit springen de roze en blauwe kleuraccenten die Anique toevoegde eruit. Ook de bloemen die overal in huis verspreid staan zorgen voor veel kleur en vrolijkheid!

Anique boft met haar handige man die zelf een aantal meubels maakte van underlayment, het ledikant van Kees, het bureau en het logeerbed: ‘Ik heb de ideeën en hij voert het uit! Zo fijn!’

Dankjewel Anique voor je gastvrijheid en veel succes met je blog!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  29 maart 2017

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! En wat ziet je nieuwe blog layout er ook prachtig uit!

  • Reageren
   Marlies
   30 maart 2017

   Dankjewel! :) Ja he? ik ben er zelf ook superblij mee!

 • Reageren
  Dionne
  29 maart 2017

  Oooh wauw! Wat ziet het er mooi uit!

  • Reageren
   Marlies
   30 maart 2017

   Ja he? Zo fijn licht!

 • Reageren
  Lizet
  31 maart 2017

  Mooie foto’s heb je gemaakt! :) En wat een leuk huis!

 • Reageren
  Hannelore // au pays des merveilles
  10 april 2017

  Heel fijn huis, dit!

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up