THUIS

Back to school

Hoewel de zomervakantie voor velen bijna aanbreekt moet ik nog heel even (terug) de schoolbanken in. Niet letterlijk, maar ik moet nog wel even met mijn neus in de boeken. Dat doe ik tegenwoordig aan onze eettafel waar sinds kort een nieuwe stoel pronkt met de toepasselijke naam ‘Back to School’. Kijk je mee?

Aan onze eettafel stond een okergele stoel, die kleur was ik al een tijdje zat en dus belandde de stoel via Marktplaats bij een nieuwe eigenaar. Aan onze tafel ontstond een ‘gat’ en ik ging op zoek naar een nieuwe eetkamerstoel. Het werd de witte schoolstoel ‘Back to School’ van Zuiver via Eyoba. Een oude schoolstoel in een wit modern jasje. De stoel staat mooi bij de mix van eetkamerstoelen aan onze tafel. Er stonden al een vintage schoolstoeltje, drie spijlenstoeltjes en een Eames replica.

Ik ben erg blij met onze nieuwe aanwinst, naast dat het feit dat hij mooi staat zit hij ook nog eens prima – voor een schoolstoel dan, je moet studeren namelijk wel afwisselen met leuke dingen om het wat dragelijker te maken ;)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reageren
  Eva
  5 juni 2016

  Oooh wat een leuke stoel, ik zoek al langer exact naar zo’n stoeltje als deze! En qua scriptie: beloon jezelf na elk hoofdstuk met een kleinigheidje, neem voldoende pauzes en als het een dag niet gaat, gaat het de volgende dag wél weer :-) You can do it!!! X

 • Reageren
  Lenneke
  5 juni 2016

  Als ik kan afstuderen, kan jij het ook. En ik weet zeker dat het jou niet overkomt dat je je scriptie laat drukken, de eerste pagina bekijkt en dan een joekel van een tikfout ontdekt. Ha. (Na het inleveren kan je bier drinken en navelpluis verzamelen. TOP!)

 • Reageren
  Elly
  5 juni 2016

  Heel veel succes! Zet hem op!
  Ik heb vorige keer de mooie cheque van Eyoba al gewonnen, ik ga nu snel bestellen want ons nieuwe huis schiet al op.
  Ik ga waarschijnlijk voor de spot van Zuiver, een mooi merk met prachtige spullen.
  Ik denk dat er een ander aan de beurt is voor deze prijs, een hele mooie stoel!
  Mocht ik toch kunnen meedoen, hij zal prachtig staan op de nieuwe kamer van een van onze zonen.
  Zij moeten komend schooljaar allebei eindexamen doen dus veel studeren 😃.

 • Reageren
  Anna laura
  6 juni 2016

  Ah afstuderen ligt voor mij nog vest wel ver weg (2 jaar).. Maar heel veel succes met de laatste lootjes. Je hebt vast een heel goed onderwerp waar je heel veel vanaf weet en als je zit te werken aan een tafel als jij dan gaat het allemaal vast wel lukken! Die stoel zou echt heel mooi staan bij mij bureau zodat ik misschien wel wat meer uurtjes daar doorbreng ipv ergens anders!

 • Reageren
  Babette | StudioBabsie
  6 juni 2016

  Wat een leuke stoel en wat past hij leuk bij de rest van de stoelen aan de tafel! Leuk zo’n combinatie van oud met nieuw! Op zo’n mooie stoel moet het vast helemaal goed komen met de scriptie, veel succes met de laatste loodjes! Nog even vol houden en dat kun je heerlijk genieten van een welverdiende zomervakantie! ;)

 • Reageren
  Rensina Steursma
  6 juni 2016

  Wat is het een mooie stoel! Past perfect bij de rest van je eettafel stoelen.
  Succes nog even met de laatste loodjes en voor je het weet hebben we vakantie!
  Enne mocht ik de stoel winnen, dan weet ik een fijn plekje aan mijn eettafeltje :)

 • Reageren
  Vicky - Stijl Habitat
  6 juni 2016

  Wat een geweldige stoel! Maar je tafel vind ik ook erg mooi, mag ik vragen welke verf je hebt gebruikt? Ik heb zelf mijn tafel geverfd maar het is niet 100% zoals ik voor ogen had, wellicht is de verf te mat.
  En go go go gooooooo met de laatste loodjes! Gaat helemaal goed komen… En als je een beetje op mij lijkt denk je ook over 2 jaar: ohhh ik heb wel weer zin in een nieuwe studie. Maar nog even en dan eerst: free time!!

 • Reageren
  Debbie
  7 juni 2016

  Oh wauw Marlies wat een prachtige stoel en een heerlijke ruimte om af te studeren. Ik wens je heel veel succes met de laatste loodjes; yes you can do this! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens wist dat je nog moest afstuderen. Jij hebt al zoveel bereikt met je blog, waardoor ik het haast vergat dat je nog een diploma moest halen ghehe. TOI TOI TOI!;)

  Geniet van dit mooie weer!
  ps: mocht ik de stoel winnen dan, zal hij prachtig shinen aan de eettafel!

 • Reageren
  Britt • Against the grain
  7 juni 2016

  Oh, hoe toevallig! Ik was al opslag verliefd geworden op zulke stoeltjes (doordat ik naar Deal Duel kijk, een programma in België waar kamers gestyled worden, enkel met tweedehands dingetjes). Erg veel succes met je scriptie! Blijf altijd lekker relaxt en dan komt het wel goed!

 • Reageren
  Lonneke
  8 juni 2016

  Leuk stoeltje. Ik heb er toen ooit een aantal gevonden bij de kringloper voor een paar euro, maar die waren niet wit ;-)
  Succes met de laatste loodjes!

 • Reageren
  Valerie
  8 juni 2016

  Mooie foto’s en toffe giveaway! Maar wat een spannende tijd zo tegen het einde van je studie. Jouw huis en foto’s zien er altijd tip top uit dus dat zal voor je scriptie ongetwijfeld ook gelden. Dat komt helemaal goed! En als deze stressvolle periode achter de rug is jezelf lekker in de watten leggen! Iets leuks in het vooruitzicht hebben werkt altijd motiverend.

  En ik doe graag mee met de giveaway! Ik weet wel een aantal plekjes voor dit mooie stoeltje.

 • Reageren
  Femke
  16 juni 2016

  Marlies! Ik ben al een paar dagen aan het nadenken over wat nou de allerleukste scriptieaanmoediging zou zijn, want ik zou dit mooie stoeltje zó graag willen winnen. Maar los van alle eigenbelang; ik kom niet verder dan… I feel ya. Hier spreekt een mede-afstudeerder/scriptietypmiep en ik zucht met je mee! Ik ben de hele zomer nog wel aan het typen waarschijnlijk, pfff, wát een bevalling. Maar jij hebt gewoon een deadline waar je heel hard naartoe aan het werken bent, en die ga je halen! You’ve got this, girl! Zet ‘m op, en vier een mooi feestje met veel confetti en zon en zomerse drankjes als het erop zit!

 • Reageren
  Klaske
  19 juni 2016

  Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!! Zet ‘m op met je scriptie! Nog eventjes doorzetten en dan FREEDOM!!

 • Reageren
  Stella
  21 juni 2016

  Wat een toffe foto’s weer! Wat een droomhuisje hebben jullie toch :)

  Het lekkerste van mijn scriptie afronden vond ik altijd het moment dat je alles inleverde en dan NIKS meer hoeft te doen. Een dikke beloning klaar hebben alvast, pak het met je mooiste inpakpapier in (of nog beter, laat iemand anders dat doen) en als het dan zover is…Aaaaah!

  Heel veel succes! You can do it!!!!!!!

 • Reageren
  Nathalie De Martelaere
  22 juni 2016

  Heel leuk! Wij gaan in augustus verhuizen en laten alles achter. We moeten alles nieuw kopen dus een stoel is altijd welkom! hahaha, kunnen we alvast zitten ;-)

 • Reageren
  Sofie
  22 juni 2016

  Wow … een scriptie … waar is de tijd dat ik een scriptie schreef?!
  Mijn hart-onder-de-riem-peptalk … ik kan enkel zeggen dat je het kan! Je bent al zo ver geraakt dus nog even volhouden! En wat ze zeggen van die laatste loodjes is écht waar, ja écht ;-) maar het is het zo waard!
  Dan heb je één van je doelen bereikt.
  Go, go, go, je kan het!!! En wij gaan allemaal keihard duimen dat je het haalt (en ook een beetje voor die kekke stoel natuurlijk ;-) )

 • Reageren
  Mariska
  23 juni 2016

  Heel veel succes Marlies! Een scriptie is hier (gelukkig) niet meer aan de orde. Maar de stoel zal fantastisch in onze nieuwe woning staan. Gisteren de sleutels van gekregen en de komende maanden zijn wij lekker aan het klussen. :)

 • Reageren
  Anita H.
  26 juni 2016

  Ik sluit me graag aan bij de wijze woorden van Eva. Jezelf af en toe belonen is heel goed. Hopelijk wordt ook weer wat mooier weer, dat lijkt me ook wel een stimulans. Maar dit komt wel goed.

 • Reageren
  Dien
  26 juni 2016

  Zet ‘m op, nog even doorbijten. Ik weet uit ervaring dat het straks allemaal snel vergeten is en je extra geniet van alle vrije tijd. Succes!

 • Reageren
  Ronald
  2 juli 2016

  Hoi Marlies!

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt en wat een gave stoel!
  Het is waarschijnlijk al bijna af, maar de laatste loodjes zijn altijd het zwaarst!
  Het mooie is dat je altijd het beste uit jezelf haalt als je onder druk staat dus dat gaat je vast lukken! En als je maar bedenkt dat als deze periode afgesloten is, weer heel veel mensen blij kan maken met veel mooie en leuke blogs! Dus zet hem nog even op! En binnenkort kunnen we vast toosten op een geslaagde scriptie hier op je blog!

  Groetjes Ronald

 • Reageren
  Elly
  12 oktober 2016

  Ben je gestopt met je blog?
  Zie dat je nog wel actief bent op pinterest.

 • Reageren
  Elly
  12 oktober 2016

  Hoe is het gegaan met je scriptie?

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up