THUIS

50 tinten groen en een toefje roze

Toen ik jullie een sneak peek liet zien van de babykamer schreef ik al dat ik die mooie rood-roze kleur graag wat meer wilde doorvoeren, ook in de woonkamer. Vandaag voegde ik de daad bij het woord en verhuisde de poster van Desenio naar de woonkamer en voegde ik zo een toefje roze toe aan al het groen beneden.

De twee posters en lijsten zijn van Desenio. De wandplank is van Woood en de kleur op de muur is ‘pine’ van vtwonen. Ik ben echt superblij met de kleur op de muur. We zagen deze kleur op de vtwonenbeurs eind 2016 en waren verliefd. Maar ik vond de kleur aanvankelijk wel heel donker, maar manlief wilde écht deze kleur, gelukkig maar want het resultaat vind ik echt heel mooi. De andere muren in de woonkamer zijn (nog) lekker fris wit, maar wie weet komt daar ook wel verandering in.

De vorige eigenaar van ons huis had een potkacheltje en een schouw. De kachel nam hij mee en de schouw hebben we gesloopt. Nu weten we nog niet zo goed wat we willen, of we kiezen voor een houtkachel en een schouw om de bestaande muur laten maken of dat we daar nog even mee wachten of er iets anders leuks mee gaan doen. Het rookkanaal plus bijbehorend ‘zwart gat’ zit nog wel in het muurtje en daar moest natuurlijk gauw een oplossing voor worden bedacht. De lijst met bomenprint verhult nu het gat en dat staat eigenlijk ook wel erg mooi!

In ons vorige huis gebruikten we deze trolley, die we vonden bij Loods 5, in de keuken voor de weckpotten met rijst, pasta en meel. Nu past de trolley niet meer in de keuken en kreeg ‘ie een plekje in de woonkamer. Ik stylde de trolley met een oude koffer, erbovenop een oude letterbak, wat kaarsen en een lijst met print van een plant. Het groen staat mooi bij de andere tinten groen in hier in huis.

Psst! De posters uit deze post zijn van Desenio, een webshop waar ze oneindig veel prachtige prints verkopen. Met de code marlies25 krijg je vandaag (12 januari) nog 25% korting op alle prints.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Hannelore // au pays des merveilles
  12 januari 2017

  Wat ziet het er mooi uit bij jullie! Dat roze werkt goed met al dat groen!

 • Reageren
  Eva
  16 januari 2017

  Die kleur op de muur is inderdaad gaaf! Wij hadden thuis trouwens precies hetzelfde, alleen dan met donkerblauw. Ik was bang dat het veel te heavy was maar uiteindelijk zette mijn vriend door en het is prachtig geworden!

 • Reageren
  buxusstek
  7 februari 2017

  Die kleur op de muur is schitterend! Nog een paar bloemetjes erbij en het is helemaal af :)

 • Laat een reactie achter

  Scroll Up